ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:05
 

Η Α/φοι Λανίτη επίσημος drink sponsor του 1ου Μαραθωνίου Λευκωσίας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ Επίσημο Νερό του Αγώνα και το Powerade ως Επίσημο Ισοτονικό Ποτό του Αγώνα.

Δελτίο Τύπου

Η Α/φοι Λανίτη στηρίζει έμπρακτα τον 1ο Μαραθώνιο Λευκωσίας και ως drink sponsor του μεγάλου αθλητικού γεγονότος διαθέτει προϊόντα του χαρτοφυλακίου της για τους σκοπούς της διοργάνωσης. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ είναι το Επίσημο Νερό του Αγώνα, το Powerade το Επίσημο Ισοτονικό Ποτό του Αγώνα, ενώ οι χυμοί και το Φρέσκο Γάλα Λανίτης θα βρίσκονται κι αυτά στους σταθμούς τροφοδοσίας των αθλητών. 

Ο 1ος Μαραθώνιος Λευκωσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε ειδικές διαδρομές, τρεις κατηγορίες Παιδικών Μαραθωνίων, μοναδικές δραστηριότητες και μουσικούς μαραθωνίους, ενώ η Α/φοι Λανίτη είναι Αρωγός των δράσεων «Θεατρικές Αθλητικές Παιχνιδοπεριπέτειες – Τρέχω και Γελώ» και «Τρέχω στην Πόλη μου». Παράλληλα, τόσο στην έναρξη όσο και στον τερματισμό θα υπάρχουν Σταθμοί ΚΥΚΚΟΣ, επί της Λεωφόρου Στροβόλου, απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης.
Με το σύνθημα «Επιτέλους στην πόλη μας» να απηχεί τα συναισθήματα των κατοίκων της Λευκωσίας, η Α/φοι Λανίτη στηρίζει την προσπάθεια να αναδειχθεί ο 1ος Μαραθώνιος Λευκωσίας σε θεσμό, όντας μια πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα, ενισχύοντας την ίδια ώρα τις τοπικές κοινωνίες.

«Είναι γνωστό ότι η Α/φοι Λανίτη δίνει διαχρονικά ιδιαίτερο βάρος στον αθλητισμό, ως κομμάτι της πλούσιας κοινωνικής της δράσης. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από το πρώτο μεγάλο ραντεβού του Μαραθωνίου στη Λευκωσία και είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε έμπρακτα την εκδήλωση ως χορηγός, διαθέτοντας τα προϊόντα μας για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Καλούμε όλοι το κοινό της Κύπρου, μικρούς και μεγάλους, να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν μέρος στο μεγάλο αθλητικό γεγονός ώστε να κάνουμε τη Λευκωσία περήφανη. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια εξαιρετική διοργάνωση και θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί», δήλωσε η Κάλια Πατσιά, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Α/φοι Λανίτη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αδιαφάνεια εντοπίζει η έρευνα της Ελεγκτικής για το ΡΙΚ

«Τόσος ντόρος για το ΡΙΚ και το μόνο πράγμα που έχει να πει ο Γ. Ελεγκτής είναι ότι το ΡΙΚ προσλαμβάνει ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  19:32

Η εργοδότηση πρώην κρατικών αξιωματούχων στον ιδιωτικό τομέα στην Επ. Θεσμών

«Οι βουλευτές που υποβάλλουν προτάσεις νόμου, προβαίνουν σε δημόσια διαβούλευση;»
YiannakisKosti  |  16:38

Έξυπνο τουριστικό κράτος η Κύπρος σε επτά βήματα

«Ωραία! Να προσθέσουμε ακόμα ένα πανεπιστήμιο πέραν του ΤΕΠΑΚ που θα βγάζει διευθυντές ξενοδοχείων και ...»
YiannakisKosti  |  15:26

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X