ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η MTN βράβευσε τους νικητές του εκπαιδευτικού παιχνιδιού iWhiz

Βραβεύτηκαν Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως, Γυμνάσιο Δροσιάς και Λύκειο Κοκκινοχωριών Φώτη Πίττα

Δελτίο Τύπου

Η MTN βράβευσε τους μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον προηγούμενο γύρο του καινοτομικού εκπαιδευτικού παιχνιδιού iWhiz, οι οποίοι κατάφεραν να μαζέψουν τους περισσότερους βαθμούς για το προσωπικό τους σκορ, όσο και βαθμούς για το σχολείο τους.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017. Τα σχολεία που βραβεύτηκαν είναι: Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως, Γυμνάσιο Δροσιάς και Λύκειο Κοκκινοχωριών Φώτη Πίττα με το έπαθλο για το κάθε σχολείο να είναι 8 tablet Android 10” μαζί με πληκτρολόγιο. Επιπλέον βραβεύτηκαν τρείς μαθητές από το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και το Γυμνάσιο Δροσιάς, οι όποιοι κέρδισαν από ένα iPad mini2 32GΒ.

Σε χαιρετισμό που ανάγνωσε ο Δρ Σωκράτης Α Μυλωνάς, εκ μέρους του Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, συγχαίροντας την διεύθυνση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και την ΜΤΝ για τη δημιουργία του παιχνιδιού iWhiz, ανέφερε: «Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, σε στενή συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και με άλλους φορείς διοργανώνει και υποστηρίζει σχετικές δράσεις που απευθύνονται στους μαθητές με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους στον ευαίσθητο αυτό τομέα. Το παιχνίδι iWhiz καθώς και ο τακτικός διαγωνισμός που προκηρύσσεται από το 2016 αποτελεί παράδειγμα μιας τέτοιας δράσης, πετυχαίνοντας την ανάπτυξη των γνώσεων των μαθητών σε θέματα Πληροφορικής και Διαδικτύου με έναν ευχάριστο και γρήγορο τρόπο».

Ο κ. Στέλιος Μηλιάτης, Βοηθός Διευθυντής Μηχανικής Η.Υ. Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, αφού συνεχάρη τους νικητές εξέφρασε «ένα μεγάλο ευχαριστώ στην MTN και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο» για τη δημιουργία του iWhiz.

Εκ μέρους της ΜΤΝ, η κα. Μάρλεν Μιχαήλ, Communication & PR Senior Manager σημείωσε: «Από την πλευρά της ΜΤΝ θέλω να σας ευχαριστήσω που αγκαλιάσατε με τόση θέρμη το iWhiz και να συγχαρώ όσους διακρίθηκαν. Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά την παρουσίαση του παιχνιδιού νιώθουμε δικαιωμένοι για την επιλογή μας να δημιουργήσουμε μία ηλεκτρονική εφαρμογή που συνομιλεί με τους νέους και είναι ταυτόχρονα διασκεδαστική και ωφέλιμη».

Το iWhiz αποτελεί πηγή γνώσεων και πληροφόρησης αλλά ταυτόχρονα και μια ευχάριστη ενασχόληση για τους μαθητές καθώς πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι στο οποίο οι μαθητές προκαλούν ο ένας τον άλλο σε διάφορα τεστ. Στόχος του iWhiz είναι να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους μαθητές για το πώς να αποφεύγουν τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό (Cyberbullying) και πώς να χρησιμοποιούν θετικά το διαδίκτυο, το οποίο προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για γνώση, επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Η νέα περίοδος του διαγωνισμού iWhiz ήδη ξεκίνησε από τις 10 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου 2018. Η ΜΤΝ ενθαρρύνει του μαθητές να αξιοποιήσουν το παιχνίδι, συμμετέχοντας ταυτόχρονα και στο διαγωνισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για το iWhiz στη διεύθυνση http://iwhiz.mtn.com.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στο 2,8% το 15ετές ομόλογο της Κύπρου

«2,8% ;;; Έννεν λλίον καμπόσα;»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  15:04

Συνάντηση Αβέρωφ-Ακιντζί στην κατεχόμενη Κερύνεια

«Τα γνωστά τετριμμένα επικοινωνιακά κόλπα του ασόβαρου Προέδρου του ΔΗΣΥ που στερούνται μονίμως ουσίας ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  21:53

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Είμαστε εύκολοι δανειστές, παρέχουμε μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση δανείων. Προσφέρουμε ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  19:09

Αναστασιάδης: Δεν υπήρξε διασπάθιση δημόσιου χρήματος κατά τη θητεία μου

«Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι Πουλήστε ακόμα ένα διαβατήριο η ξεπουλήστε ...»
Yiannos  |  14:00

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X