ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ομάδα της Μαρίνας Λεμεσού επιλέγει Gocycle

Προσφέρει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο αστικών μετακινήσεων

Δελτίο Τύπου

Σε συνεργασία με την Enviromotion Ltd, η Μαρίνα Λεμεσού έχει προσθέσει στα οικολογικά της οχήματα τα βραβευμένα ηλεκτρικά ποδήλατα Gocycle, τα οποία χρησιμοποιεί το προσωπικό στους χώρους εντός της Μαρίνας.

Το έξυπνο πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο σχεδιάστηκε από τον πρώην σχεδιαστή αυτοκινήτων της Formula One McLaren, Richard Thorpe στο Λονδίνο. Ανάμεσα στις διασημότητες που χρησιμοποιούν το Gocycle είναι και οι Christiano Ronaldo, Eddie Jordan, Chris Evans και Cara Delevingne.

Το Gocycle γνωρίζει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως στον τομέα των σκαφών αναψυχής χάρη στην καταλληλότητά του εντός και γύρω από τις μαρίνες. Ευρηματικό και διασκεδαστικό, προσφέρει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο αστικών μετακινήσεων, τόσο στο δρόμο, όσο και κατά μήκος της ακτής.

Το Gocycle δεν φημίζεται μόνο για τον έξυπνο σχεδιασμό του, αλλά και για το υλικό του: το κράμα χυτού μαγνησίου από το οποίο κατασκευάζεται το πλαίσιο των ποδηλάτων είναι ανθεκτικό στη διάβρωση από αλατόνερο, καθιστώντας τη χρήση του πολύ δημοφιλή σε μαρίνες. Εξαιρετικά ελαφρύ, διαθέτει μπαταρία λιθίου που βρίσκεται κρυμμένη στο κομψό πλαίσιο του οχήματος με αποτέλεσμα τα εξωτερικά καλώδια να μην παρεμποδίζουν το προσεγμένο του σχεδιασμό. Ακόμη και η αλυσίδα είναι κρυμμένη για προστασία από τη φθορά, γεγονός που εξασφαλίζει μηδέν λάδια, αλυσοτροχούς, ανταλλακτικά ταχυτήτων και, φυσικά, περιττές ακαθαρσίες!

Η Enviromotion Ltd διαθέτει προς πώληση το πρωτοποριακό Gocycle μέσω των εμπορικών εταίρων της στο νησί. Για περισσότερες πληροφορίες, αποταθείτε στο Blue Point Yachting και στην Princess Yachts της Μαρίνας Λεμεσού. Στους εκθεσιακούς χώρους και των δύο καταστημάτων υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα, ενώ για όσους επιθυμούν να το δοκιμάσουν, το Gocycle θα διατίθεται για δοκιμή στο Limassol Boat Show, μεταξύ 5 και 7 Μαΐου 2017, στον εκθεσιακό χώρο Α.

Ως μέρος του ευρύτερου σχεδίου της για συνεχή επιμόρφωση των επισκεπτών και των ενοίκων της σχετικά με θέματα οικολογικής συνείδησης, διαχείρισης, ασφάλειας και προστασίας, η Μαρίνα Λεμεσού πρόκειται για γίνει η πρώτη μαρίνα στην Κύπρο που θα βραβευθεί με το σύμβολο ποιότητας «Blue Flag Marina».

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ερατώ Μαρκουλλή: Aδικη η επίρριψη ευθυνών και στη δική μας πλευρά

«Το αδιέξοδο στα μυαλά κα Μαρκουλη. Εσείς και οι θιασώτες της όποιας λύσης και του λιβανίσματος του Ακκιντζί, ...»
Α κ ρ ί τ α ς  |  13:17

Συνεχίζει το blame game η Τουρκία

«Το blame game το συνεχίζουν και οι δύο πλευρές όπως κάνουν κάθε φορά εδώ και δεκαετίες. Ο ΓΓ πάντως ...»
LEO  |  09:32

Κύριοι ηγέτες, περιμένω απάντηση!

«Οι τυφλές στατιστικές πάντα κρύβουν παγίδες. Ο αριθμός Ελλήνων και Τούρκων νεκρών στις ταραχές του 63-64 ...»
Λάρης Βραχίμης  |  02:31

Ο συγκλονισμένος κ. Νικόλας Παπαδόπουλος

«Δεν έσhει λάθος!!!»
Φίλιππος  |  00:46

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση