ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ομάδα της Μαρίνας Λεμεσού επιλέγει Gocycle

Προσφέρει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο αστικών μετακινήσεων

Δελτίο Τύπου

Σε συνεργασία με την Enviromotion Ltd, η Μαρίνα Λεμεσού έχει προσθέσει στα οικολογικά της οχήματα τα βραβευμένα ηλεκτρικά ποδήλατα Gocycle, τα οποία χρησιμοποιεί το προσωπικό στους χώρους εντός της Μαρίνας.

Το έξυπνο πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο σχεδιάστηκε από τον πρώην σχεδιαστή αυτοκινήτων της Formula One McLaren, Richard Thorpe στο Λονδίνο. Ανάμεσα στις διασημότητες που χρησιμοποιούν το Gocycle είναι και οι Christiano Ronaldo, Eddie Jordan, Chris Evans και Cara Delevingne.

Το Gocycle γνωρίζει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως στον τομέα των σκαφών αναψυχής χάρη στην καταλληλότητά του εντός και γύρω από τις μαρίνες. Ευρηματικό και διασκεδαστικό, προσφέρει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο αστικών μετακινήσεων, τόσο στο δρόμο, όσο και κατά μήκος της ακτής.

Το Gocycle δεν φημίζεται μόνο για τον έξυπνο σχεδιασμό του, αλλά και για το υλικό του: το κράμα χυτού μαγνησίου από το οποίο κατασκευάζεται το πλαίσιο των ποδηλάτων είναι ανθεκτικό στη διάβρωση από αλατόνερο, καθιστώντας τη χρήση του πολύ δημοφιλή σε μαρίνες. Εξαιρετικά ελαφρύ, διαθέτει μπαταρία λιθίου που βρίσκεται κρυμμένη στο κομψό πλαίσιο του οχήματος με αποτέλεσμα τα εξωτερικά καλώδια να μην παρεμποδίζουν το προσεγμένο του σχεδιασμό. Ακόμη και η αλυσίδα είναι κρυμμένη για προστασία από τη φθορά, γεγονός που εξασφαλίζει μηδέν λάδια, αλυσοτροχούς, ανταλλακτικά ταχυτήτων και, φυσικά, περιττές ακαθαρσίες!

Η Enviromotion Ltd διαθέτει προς πώληση το πρωτοποριακό Gocycle μέσω των εμπορικών εταίρων της στο νησί. Για περισσότερες πληροφορίες, αποταθείτε στο Blue Point Yachting και στην Princess Yachts της Μαρίνας Λεμεσού. Στους εκθεσιακούς χώρους και των δύο καταστημάτων υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα, ενώ για όσους επιθυμούν να το δοκιμάσουν, το Gocycle θα διατίθεται για δοκιμή στο Limassol Boat Show, μεταξύ 5 και 7 Μαΐου 2017, στον εκθεσιακό χώρο Α.

Ως μέρος του ευρύτερου σχεδίου της για συνεχή επιμόρφωση των επισκεπτών και των ενοίκων της σχετικά με θέματα οικολογικής συνείδησης, διαχείρισης, ασφάλειας και προστασίας, η Μαρίνα Λεμεσού πρόκειται για γίνει η πρώτη μαρίνα στην Κύπρο που θα βραβευθεί με το σύμβολο ποιότητας «Blue Flag Marina».

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η πρόταση νέας στρατηγικής στο κυπριακο όπως την κατέθεσε η Συμμαχία στο εθνικό

«Έκθεση Ιδεών της συμμαχίας πολιτών. Όταν δεν έχεις κάτι να πεις, δημιουργείς "επιτροπές", "ομάδες" κτλ. ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:19

Η πικρή γεύση μιας ζωής

«Αγαπητέ Ανδρέα, πραγματικά χαίρομαι, εκτιμώ και υπερψηφίζω τις τοποθετήσεις σου. Το παράπονο μου από ...»
απογοητευμένος  |  21:31

Ο φάκελος της Κύπρου

«Είναι απίστευτο που δεν κάλεσαν ποτέ όσους γνώριζαν γεγονότα ή εγλήματα να καταγγείλουν να το πράξουν ...»
Ατταλίδου Αλεξάνδρα  |  16:38

Ο φάκελος της Κύπρου

«Κανένας φάκελλος στην Ελλάδα και την Κύπρο δεν θα γράψει ότι το 74 η Ελλάδα και η Τουρκία από κοινού ...»
πραγματιστής  |  22:50

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση