ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Μεταφέρθηκε η έδρα της USB Bank στη Λευκωσία

Από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ξεκίνησε η λειτουργία των Νέων Κεντρικών Γραφείων

Newsroom K

Στα πλαίσια της στρατηγικής αναδιοργάνωσης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της, η USB BANK μεταφέρθηκε στα νέα Κεντρικά Γραφεία της, στην περιοχή Έγκωμης, στη Λευκωσία.

Σε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα ανέφερε ότι μεταφέρεται σε μεγαλύτερους και αναβαθμισμένους εργασιακούς χώρους, σε ένα σύγχρονο, ανανεωμένο και καλαίσθητο περιβάλλον, που προάγει το ομαδικό πνεύμα και τη φιλοσοφία της τράπεζας, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών της, στη μεγαλύτερη ανάπτυξη, στις νέες συνεργασίες, στα νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και στην καλύτερη κάλυψη των σταθερά αυξανόμενων επιχειρησιακών αναγκών της.

Καλωσορίζοντας το προσωπικό της Τράπεζας στα νέα Κεντρικά Γραφεία, ο κος Ανδρέας Θεοδωρίδης, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της USB BANK, ανέφερε ότι το κτήριο έχει αναμορφωθεί πλήρως στη βάση μοντέρνων προδιαγραφών, με σκοπό τη δημιουργία ενός ευχάριστου και λειτουργικού περιβάλλοντος εργασίας, παρέχοντας όλες τις διευκολύνσεις προς το προσωπικό αλλά κυρίως προς τους πελάτες της Τράπεζας.

‘Εύχομαι τα νέα γραφεία να αποτελέσουν κυψέλη δημιουργίας και όλοι μαζί, μέσω στενής συνεργασίας, με ευθύνη και σεβασμό, να αντιμετωπίσουμε τις επερχόμενες προκλήσεις και να προσφέρουμε σε όλους εμάς και στους πελάτες μας, νέα αξία και προοπτική’, κατέληξε ο κος Θεοδωρίδης.

Η USB BANK ξεκίνησε το 1925 ως μία από τις πρώτες εγγεγραμμένες εταιρείες στην Κύπρο και σήμερα αποτελεί μέλος του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ομίλου BLC Bank-FRANSABANK Group. Προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σε Ιδιώτες, Επιχειρήσεις και Διεθνείς πελάτες, οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετούνται σε παγκύπρια βάση μέσω του δικτύου των καταστημάτων της, των Επαρχιακών Μονάδων Επιχειρήσεων σε όλες τις πόλεις και των εξειδικευμένων Κέντρων Διεθνών Πελατών στη Λευκωσία και Λεμεσό καθώς και του Γραφείου Αντιπροσωπείας στη Μόσχα.

Παράλληλα, για εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση οι πελάτες εξυπηρετούνται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης στο 8000 2323 και για 24ωρη εξυπηρέτηση μέσω των Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ATMs), της ηλεκτρονικής τραπεζικής ibank και του ibank Mobile.

Τα νέα Κεντρικά Γραφεία της USB BANK βρίσκονται στη Διεύθυνση:
Οδός Ανδρέα Χάλιου 1, 2408 Έγκωμη, Λευκωσία

Δείτε ΕΔΩ το link της εταιρίας

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση