ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:04
 

Νέος παίχτης στην παροχή υπηρεσιών καρτών στην Κύπρο η BS Payone

Μπαίνουν στην κυπριακή αγορά οι Γερμανοί, για να σπάσουν το μονοπώλιο της JCC Payments

Newsroom K

Νέα είσοδο στην αγορά της Κύπρου κάνει η εταιρεία BS Payone, εταιρεία η οποία προσφέρει παροχή τεχνολογιών πληρωμών. Μία αγορά στην οποία μοναδικός παίχτης αυτή τη στιγμή είναι η JCC Payments, έπειτα και από το κλείσιμο της FBME Card Services. Η BS Payone θα συνεργάζεται σε τοπικό επίπεδο με την εταιρεία Data Communication Company, DCC.

Όπως αναφέρει ίδια η εταιρεία, η γερμανική BS PAYONE φέρνει την ευρωπαϊκή εξειδίκευση στις πληρωμές στην Κύπρο, καθώς είναι μια από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς πάροχους τεχνολογιών πληρωμών.

Για σχεδόν 30 χρόνια,  η BS PAYONE προσφέρει σύγχρονες τεχνολογίες πληρωμών, στην Ευρώπη. Ξεκινώντας ως ένας απλός πάροχος υπηρεσιών εγκρίσεων καρτών, η BS PAYONE έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληρωμών all-in-one. Σήμερα, περισσότεροι από 250.000 πελάτες σε 32 χώρες συνεργάζονται ήδη με τη γερμανική εταιρεία.

Σημειώνεται πως η εταιρεία είναι θυγατρική της German Savings Banks Finance Group, ενώ δήλωσαν ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα παράσχουν δίχως χρέωση τα τερματικά τους σε επιχειρήσεις, ώστε να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της εταιρείας και έπειτα θα διαλέξουν εάν θα συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν.

«Στην BSPAYONE, θεωρούμε ότι είμαστε συνεργάτες με τους πελάτες, όχι απλώς ένας πάροχος υπηρεσιών. Στη BSPAYONE, οι εταιρείες μπορούν να αφοσιώνονται στον πυρήνα της δικής τους επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς εμείς αναλαμβάνουμε τις δικές τους προσωπικές ανάγκες και τους βοηθάμε να αναπτυχθούν προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Κύπρο και κατ’ επέκταση σε νέους πελάτες. Όντας το κέντρο του τουρισμού και των επιχειρήσεων στη Μεσόγειο, η Κύπρος αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά με τεράστιο όγκο συναλλαγών και φανταστικές ευκαιρίες ανάπτυξης τόσο στους τοπικούς εμπόρους όσο και σε μας», ανανφέρει ο Niklaus Santschi, o Διευθύνων Σύμβουλος της BSPAYONE.

Ποια η λειτουργία της BS Payone

Η φιλοσοφία της BS PAYONE είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση του γενικού οικοσυστήματος πληρωμών. Οι πελάτες μπορούν να παραδίδουν μια πλήρη αλυσίδα πληρωμών αξίας στην εταιρεία που εδρεύει στη Φραγκφούρτη. Προσφέρει λύσεις πληρωμών μόνο από μια πηγή. Εκτενέστερα, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Έγκριση κάρτας: Η BS PAYONE προσφέρει όλες τις υπηρεσίες για έγκριση σε όλες τις ευρείας χρήσεως μεθόδους πληρωμής χωρίς μετρητά. Ο τεχνικός εξοπλισμός έχει 99,99% διαθεσιμότητα, ο οποίος καθιστά την BSPAYONE εξαιρετικά αξιόπιστο εταίρο.

Τερματικά: Η εταιρεία εφοδιάζει τερματικά καρτών τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης, καθώς και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες: Η BS PAYONE προσφέρει μεγάλη γκάμα σχετικών υπηρεσιών που καθιστούν το ψώνισμα για τους πελάτες πιο εύκολο και πιο άνετο. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν πληρωμές σε δικότους νόμισμα, αφορολόγητες επιλογές σε ψώνια και λειτουργίες πληρωμών χωρίς επαφή για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Για τους εμπόρους, η τεχνολογία της BSPAYONE προσφέρει ισχυρά εργαλεία αναφοράς που οδηγούν σε βαθιά γνώση και τεχνογνωσία, καλύτερες υπηρεσίες και υψηλότερο εισόδημα.

Ηλεκτρονικές πληρωμές: Σπονδυλωτές λύσεις διαδικτυακών πληρωμών για χρήση όπως απαιτείται με τη μέγιστη εμβέλεια επιλογών πληρωμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:47

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:46

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X