ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πέρασε τον έλεγχο IATA η Cobalt

Η ανεξάρτητη ελεγκτική ομάδα της ΙΑΤΑ εξέτασε εαν τηρούνται τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας που ανέρχονται πέραν των 1000

Δελτίο Τύπου

Η αεροπορική εταιρεία Cobalt Air ανακοινώνει ότι έχει περάσει με επιτυχία τον έλεγχο επιχειρησιακής ασφαλείας ΙΟSA της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών ΙΑΤΑ, ο οποίος σχεδιάστηκε για να αξιολογεί τα συστήματα επιχειρησιακής διαχείρισης και ελέγχου των αεροπορικών εταιρειών. Η Cobalt Air είναι η μόνη εγγεγραμμένη Κυπριακή αεροπορική εταιρεία που κατέχει αυτήν την αναγνώριση ασφαλείας από την IATA.

Μέσα από τον εκτενή έλεγχο διάρκειας πέντε ημερών σε όλα τα επιχειρησιακά τμήματα και συστήματα ασφαλείας της εταιρείας, διαφάνηκε ότι η Cobalt Air είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας καταδεικνύοντας ότι αποτελεί πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Andrew Madar δήλωσε:

"Η Cobalt Air συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η μόνη Κυπριακή αεροπορική εταιρεία που κατέχει αυτή την παγκόσμια αναγνώριση με την οποία πιστοποιείται ότι τηρούμε τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς το καταφέραμε μέσα σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, αποδεικνύοντας στο επιβατικό κοινό την εμπειρογνωμοσύνη του προσωπικού και τις προοπτικές της εταιρείας".

Η ανεξάρτητη ελεγκτική ομάδα της ΙΑΤΑ, διεξήγαγε έλεγχο στα αρμόδια τμήματα της εταιρείας εξετάζοντας κατά πόσο τηρούνται συνολικά 1035 διεθνή πρότυπα ασφαλείας, τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για την ασφάλεια των αεροπορικών εταιρειών.
Η τήρηση και διατήρηση των προτύπων ασφαλείας που θέτει ο ΙΟSA, αποτελεί πρόκληση ακόμα και για τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες. Ωστόσο, η Cobalt Air κατάφερε να περάσει με επιτυχία από όλους τους ελέγχους επιχειρησιακής ασφάλειας του IOSA, γεγονός που αποδεικνύει ότι βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις «ελίτ» αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

Η Cobalt Air διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό ότι θέτει συνεχώς υψηλότερους στόχους όσον αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα που προφέρει.

Η Cobalt Air επί του παρόντος εξυπηρετεί 16 προορισμούς σε 10 χώρες μέσω των αεροδρομίων της Λάρνακας και της Πάφου. Συγκεκριμένα, η Cobalt Air πραγματοποιεί πτήσεις προς το Λονδίνο Γκάτγουικ, Λονδίνο Στάνστεντ, Μάντσεστερ, Μόσχα, Δουβλίνο, Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη Παρίσι, Βηρυτό, Μαδρίτη, Γενεύη, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη και Τελ Αβίβ.

Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση