ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πιστοποίηση της Gan Direct από το Training Qualification UK

Για το πρόγραμμα εκπαίδευσης των στελεχών της εταιρείας

Δελτίο Τύπου

Η Gan Direct πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά, καθώς αποτελεί την πρώτη κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα Training Qualification UK (TQUK) για την ποιότητα του συστήματος εκπαίδευσης των στελεχών της.

Η εν λόγω πιστοποίηση αποτελεί αναγνώριση ότι το πρόγραμμα διαρκούς επιμόρφωσης που εφαρμόζει η εταιρεία στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ανεξάρτητου Οργανισμού, σε θέματα Γενικής Διαχείρισης, Λειτουργίας, Διασφάλισης Ποιότητας και Διαχείρισης Προσωπικού.

Η διαδικασία αξιολόγησης που ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2017, αφορούσε σε συγκεκριμένες πολιτικές και διαδικασίες που καλύπτουν το σύνολο των καθημερινών δραστηριοτήτων και έχουν πρωταρχικό στόχο τη συνεχή λειτουργία της εταιρείας και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Επιβεβαίωσε ουσιαστικά την αρτιότητα της υφιστάμενης οργάνωσης, υποδομής και τεχνογνωσίας όσον αφορά την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού.

Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρεία έχει δημιουργήσει την Ακαδημία Gan. Σκοπός της Ακαδημίας είναι η διασφάλιση υψηλού επιπέδου επαγγελματικής κατάρτισης του προσωπικού με τους πελάτες παρέχοντας μια άριστη εμπειρία εξυπηρέτησης. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους εργαζόμενους τα απαραίτητα εργαλεία για τη διαρκή ενημέρωση και τη βελτίωση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct: “Η Gan Direct δεν προσφέρει απλώς δουλειά, αλλά σταδιοδρομία. Επιδιώκουμε η εταιρεία μας να αποτελεί πρότυπο στη συνείδηση των ανθρώπων μας ώστε να βρίσκουν καθημερινά κίνητρο, νόημα και ικανοποίηση στη δουλειά τους. Εμπνέουμε τους εργαζόμενους μας ανοίγοντάς τους δρόμους και δίνοντάς τους δυνατότητες και ευκαιρίες μέσω ενός διαρκούς προγράμματος επαγγελματικής και τεχνολογικής εξέλιξης.

Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει τις προοπτικές για τους ανθρώπους που εντάσσονται στο δυναμικό μας. Ταυτόχρονα επιβραβεύει την προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά εδώ και 25 χρόνια για υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών από ένα άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.”

Σχετικά με τον φορέα Training Qualification UK (TQUK)

O TQUK, αποτελεί διεθνή πιστοποιητικό φορέα ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος οργανισμός απονομής πιστοποιήσεων σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, με βραβεύσεις για την ευέλικτη και στοχευμένη προσέγγιση στην ανάπτυξη προσόντων.

Από το 2013 ρυθμίζεται από το Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual) της Μεγάλης Βρετανίας και σήμερα αριθμεί περισσότερα από 400 Κέντρα παγκοσμίως και πάνω από 100.000 εκπαιδευόμενους σε 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ινδίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ρωσίας, της Ισπανίας, του Χονγκ Κονγκ, του Μακάο και της Ταϊβάν.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση