ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:58
 

Στα $41.3 δις τα έσοδα της PwC παγκοσμίως

 Εργοδότηση 27,016 νέων αποφοίτων και σημαντική ανάπτυξη σε όλες τις κύριες αγορές

Newsroom K

Το παγκόσμιο δίκτυο της PwC κατέγραψε μεικτά έσοδα US$41.3 δις για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2018, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 7%, υπερβαίνοντας για πρώτη φορά τα US$40 δις και σημειώνοντας 21 χρόνια απρόσκοπτης ανάπτυξης εσόδων. Τα έσοδα αυξήθηκαν σε όλους τους τομείς εργασίας της PwC, έχοντας ως εφαλτήριο τις σημαντικές επενδύσεις στην ποιότητα, στις καινούριες τεχνολογίες, στις υπηρεσίες και στα ταλέντα.

Επίδραση στην κοινωνία

Το ΟΕ18, η PwC έθεσε ένα νέο φιλόδοξο διεθνή στόχο: να επενδύσει στο μέλλον και στην ανάπτυξη 15 εκατομμυρίων ανθρώπων, ΜΚΟ, κοινωνικών και πολύ μικρών επιχειρήσεων έτσι ώστε να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους μέχρι το 2022. Κατά συνέπεια, φέτος περισσότεροι από 60,500 άνθρωποι της PwC διέθεσαν πάνω από 850,000 ώρες – με 619,920 από αυτές να αφορούν στην προσφορά των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων. Ως αποτέλεσμα αυτής της συμβολής, η PwC βοήθησε πάνω από 3.2 εκατομμύρια ανθρώπους, ΜΚΟ, κοινωνικές και πολύ μικρές επιχειρήσεις κάνοντας έτσι ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς τον πιο πάνω στόχο των 15 εκατομμυρίων.

Φέτος ανακοινώθηκε και μια επιπλέον καινούρια παγκόσμια δέσμευση. Η PwC δεσμεύεται, ξεκινώντας από το οικονομικό έτος 2019, να αντισταθμίσει τις εκπομπές των αεροπορικών ταξιδιών, να προμηθεύεται ηλεκτρική ενέργεια 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να αντισταθμίσει την υπόλοιπη χρήση ενέργειας μέχρι το οικονομικό έτος 2022.

Ελεγκτικές Υπηρεσίες

Οι ελεγκτικές υπηρεσίες της PwC εξακολουθούν να αναπτύσσονται, καταγράφοντας έσοδα US$17.1 δις που αντιστοιχούν σε αύξηση 4%. Η ανάπτυξη αυτή είναι εντυπωσιακή δεδομένης της εξαιρετικά ανταγωνιστικής φύσης του τομέα παγκοσμίως.

Έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία

Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών αποτελεί κεντρικό στοιχείο των εργασιών της PwC σε όλο τον κόσμο. Ο οργανισμός επενδύει ιδιαίτερα σε καινούριες τεχνολογίες στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των δυνατοτήτων και της αποτελεσματικότητας των ελέγχων του, όπως και όλων των άλλων εργασιών του.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της PwC παρουσίασαν ανάπτυξη της τάξης του 10% φτάνοντας τα US$13.8 δις κατά το ΟΕ18. Σημειώθηκε σημαντική ανάπτυξη στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Συναλλαγών όπως επίσης και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες Στρατηγικής, Διαχείρισης και Τεχνολογίας. Το γεγονός αυτό αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του οργανισμού να προσφέρει αξία στους πελάτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού και της εφαρμογής της στρατηγικής τους.

Φορολογικές και Νομικές Υπηρεσίες: Τα έσοδα της PwC από τις Φορολογικές και Νομικές Υπηρεσίες αυξήθηκαν κατά 8% φτάνοντας τα US$10.4 δις. Ο τομέας αυτός επηρεάστηκε από τις πολλές και πολύπλοκες αλλαγές σε πολλά εθνικά και διεθνή φορολογικά συστήματα, ενώ καθοριστικές ήταν και οι επιπτώσεις της φορολογικής μεταρρύθμισης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εργοδότηση και ανάπτυξη ταλέντου

Κατά το Οικονομικό έτος 18, τα μέλη της PwC παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 6% ξεπερνώντας τις 250,000. Οι πιο σημαντικές αυξήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, σημειώθηκαν στην Ασία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη κατά 14% και 10% αντίστοιχα.

Διεθνώς 64,776 άνθρωποι προστέθηκαν στο δυναμικό του παγκόσμιου δικτύου της PwC - συμπεριλαμβανομένων 27,016 αποφοίτων και 32,924 έμπειρων επαγγελματιών, ενώ σχεδόν οι μισοί από τους καινούριους υπαλλήλους της PwC είναι γυναίκες. Το δίκτυο της PwC καλωσόρισε επίσης αριθμό-ρεκόρ συνεταίρων, προσθέτοντας 739 συνέταιρους παγκοσμίως. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το 30% των νέων συνεταίρων κατά το ΟΕ18 ήταν γυναίκες, ανεβάζοντας το συνολικό ποσοστό των γυναικών συνεταίρων στο 20%, συγκριτικά με το 13% που ήταν το 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X