ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα χέρια των Amathus Public και Kanika το AMAVI hotel

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τον Μάρτιο του 2019

Newsroom K

Τον από κοινού έλεγχο του ξενοδοχείου Amavi Hotel αναλαμβάνουν οι Amathus Public Limited και Kanika Group Limited με την Kanika Hotels Ltd όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού. Πρόκειται για πεντάστερο ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στην Πάφο και αναμένεται να ανοίξει τον Μάρτιο του 2019.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού αναφέρεται ότι η Amathus Public Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Οι κύριες δραστηριότητες του Συγκροτήματος Amathus επικεντρώνονται στον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα.

Η Kanika Group Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εν λόγω εταιρεία είναι μητρική εταιρεία, της οποίας η μόνη της δραστηριότητα είναι οι επενδύσεις σε άλλες εταιρείες. Οι κύριες ασχολίες των θυγατρικών εταιρειών της είναι η Διαχείριση ξενοδοχείων μέσω ιδιοκτησίας ή ενοικίασης, η Αξιοποίηση Γης (Property Development), η Διαχείριση ακίνητων εκ μέρους πελατών (Property management) και οι Ενοικιάσεις ιδιοκτήτων γραφειακών συγκροτημάτων.

Η Kanika Hotels Limited είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας που αποτελεί θυγατρική της Kanika Group Ltd και διευθύνει επί καθημερινής βάσης τα ξενοδοχεία Alexander The Great Beach Hotel στην Πάφο και Elias Beach Hotel στην Λεμεσό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση