ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:18
 

Συνεργασία Cobalt Air με Galileo

Ευρύτερη διαθεσιμότητα των αεροπορικών της εισιτηρίων μέσω των Συστημάτων Παγκόσμιας Διανομής κρατήσεων

Δελτίο Τύπου

Στην υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας διανομής αεροπορικών εισιτηρίων με την Galileo, προχώρησε η Cobalt Air. Mε στόχο να προσφέρει στο επιβατικό κοινό μεγαλύτερη ευελιξία στην πραγματοποίηση των κρατήσεων του, η μεγαλύτερη κυπριακή εταιρεία της Κύπρου διανέμει το σύστημα κρατήσεων της και μέσω του παγκόσμιου ηγέτη στην τεχνολογία Galileo, ο οποίος είναι μέλος του εκτεταμένου δικτύου Travelport.

Η Cobalt κλείνοντας 2 χρόνια παρουσίας στον τομέα των αερομεταφορών, διαθέτει τα αεροπορικά της εισιτήρια μέσω των Συστημάτων Διανομής κρατήσεων GDS, προσθέτοντας το Galileo στις υπάρχουσες συμφωνίες της με τις Amadeus και Sabre.

Μέσω της παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής διανομής στον ταξιδιωτικό χώρο και των συστημάτων αυτοματοποιημένων κρατήσεων, των πρωτοποριακών προϊόντων και των καινοτόμων, διαδικτυακών λύσεων της Galileo η Cobalt Air θα ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξής και επέκτασης της.

Επιπλέον, μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Cobalt θα αποκτήσει πρόσβαση σε νέες αγορές, νέους συνεργάτες και τεχνολογίες.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα συνεργαζόμενα με το Galileo ταξιδιωτικά γραφεία θα μπορούν πλέον να μοιραστούν τις μοναδικές προσφορές της Cobalt Air με τους πελάτες τους και να έχουν δυνατότητα έκδοσης όλων των κατηγοριών προσεγγίζοντας μια διευρυμένη βάση ταξιδιωτών.

Εκτός από τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, το Galileo μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια με τρένα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ξενοδοχεία. Το Galileo είναι μέλος της IATA, της Open Travel Alliance και της SITA. 

Σχολιάζοντας τη συνεργασία ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Cobalt Air ανέφερε ότι «Με μεγάλη χαρά η Cobalt Air ενσωματώνει τις υπηρεσίες της στο σύστημα διανομής Galileo. Το Galileo είναι ένας πολύτιμος διανομέας ταξιδιωτικού περιεχομένου που υποστηρίζει ταξιδιωτικούς προμηθευτές, πρακτορεία και επιχειρησιακούς πελάτες και μέσω αυτών την επέκταση της ταξιδιωτικής επιλογής. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να μοιραστούν με τους πελάτες τους τις μοναδικές προσφορές μας και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μας αποκτώντας πρόσβαση σε νέες αγορές. Η Cobalt Air, επιδιώκει πάντοτε να καινοτομεί προσφέροντας στους πελάτες της ολοένα και περισσότερες επιλογές γι’ αυτό και έχουμε ενσωματώσει το δίκτυο μας στα 3 μεγαλύτερα συστήματα διανομής κρατήσεων. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με το Galileo».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Ένα ΡΑΦΤΙ που θέλετε πραγματικά. Γιατι; Κοιτάξετε γύρω σας! »
Ρ Α Φ Τ Ι  |  21:42

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση