ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνεργασία Cobalt Air με Galileo

Ευρύτερη διαθεσιμότητα των αεροπορικών της εισιτηρίων μέσω των Συστημάτων Παγκόσμιας Διανομής κρατήσεων

Δελτίο Τύπου

Στην υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας διανομής αεροπορικών εισιτηρίων με την Galileo, προχώρησε η Cobalt Air. Mε στόχο να προσφέρει στο επιβατικό κοινό μεγαλύτερη ευελιξία στην πραγματοποίηση των κρατήσεων του, η μεγαλύτερη κυπριακή εταιρεία της Κύπρου διανέμει το σύστημα κρατήσεων της και μέσω του παγκόσμιου ηγέτη στην τεχνολογία Galileo, ο οποίος είναι μέλος του εκτεταμένου δικτύου Travelport.

Η Cobalt κλείνοντας 2 χρόνια παρουσίας στον τομέα των αερομεταφορών, διαθέτει τα αεροπορικά της εισιτήρια μέσω των Συστημάτων Διανομής κρατήσεων GDS, προσθέτοντας το Galileo στις υπάρχουσες συμφωνίες της με τις Amadeus και Sabre.

Μέσω της παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής διανομής στον ταξιδιωτικό χώρο και των συστημάτων αυτοματοποιημένων κρατήσεων, των πρωτοποριακών προϊόντων και των καινοτόμων, διαδικτυακών λύσεων της Galileo η Cobalt Air θα ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξής και επέκτασης της.

Επιπλέον, μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Cobalt θα αποκτήσει πρόσβαση σε νέες αγορές, νέους συνεργάτες και τεχνολογίες.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα συνεργαζόμενα με το Galileo ταξιδιωτικά γραφεία θα μπορούν πλέον να μοιραστούν τις μοναδικές προσφορές της Cobalt Air με τους πελάτες τους και να έχουν δυνατότητα έκδοσης όλων των κατηγοριών προσεγγίζοντας μια διευρυμένη βάση ταξιδιωτών.

Εκτός από τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, το Galileo μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια με τρένα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ξενοδοχεία. Το Galileo είναι μέλος της IATA, της Open Travel Alliance και της SITA. 

Σχολιάζοντας τη συνεργασία ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Cobalt Air ανέφερε ότι «Με μεγάλη χαρά η Cobalt Air ενσωματώνει τις υπηρεσίες της στο σύστημα διανομής Galileo. Το Galileo είναι ένας πολύτιμος διανομέας ταξιδιωτικού περιεχομένου που υποστηρίζει ταξιδιωτικούς προμηθευτές, πρακτορεία και επιχειρησιακούς πελάτες και μέσω αυτών την επέκταση της ταξιδιωτικής επιλογής. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να μοιραστούν με τους πελάτες τους τις μοναδικές προσφορές μας και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μας αποκτώντας πρόσβαση σε νέες αγορές. Η Cobalt Air, επιδιώκει πάντοτε να καινοτομεί προσφέροντας στους πελάτες της ολοένα και περισσότερες επιλογές γι’ αυτό και έχουμε ενσωματώσει το δίκτυο μας στα 3 μεγαλύτερα συστήματα διανομής κρατήσεων. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με το Galileo».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Συνάντηση Αβέρωφ-Ακιντζί στην κατεχόμενη Κερύνεια

«Τα γνωστά τετριμμένα επικοινωνιακά κόλπα του ασόβαρου Προέδρου του ΔΗΣΥ που στερούνται μονίμως ουσίας ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  21:53

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Είμαστε εύκολοι δανειστές, παρέχουμε μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση δανείων. Προσφέρουμε ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  19:09

Αναστασιάδης: Δεν υπήρξε διασπάθιση δημόσιου χρήματος κατά τη θητεία μου

«Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι Πουλήστε ακόμα ένα διαβατήριο η ξεπουλήστε ...»
Yiannos  |  14:00

Αναστασιάδης: Εκτός συνταγματικού πλαισίου ο Γ. Ελεγκτής

«Στην χώρα της Μπανανίας όπου εμείς ζούμε, με την διαφθορά, τις δολοπλοκίες και τα μαγειρέματα στην πλάτη ...»
Yiannos  |  13:06

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X