ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Την επικοινωνία της Tommy Hilfiger αναλαμβάνει η Action Global

Η συνεργασία άρχισε τον Φεβρουάριο του 2018

Δελτίο Τύπου

H εξειδικευμένη εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Action Global Communications επιλέγηκε για την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής του διεθνώς αναγνωρισμένου brand Tommy Hilfiger στην Κύπρο. Η επιλογή έγινε, μετά από διαδικασία διαγωνισμού, από το Tommy Hilfiger Group και τη SARKK ΑΒΕΕ, αποκλειστικό διανομέα του brand στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και τη Μολδαβία.

Η συνεργασία άρχισε τον Φεβρουάριο του 2018 και περιλαμβάνει την υλοποίηση όλων των offline και online ενεργειών επικοινωνίας του brand στην Κύπρο.

«Η εξαιρετική φήμη του Tommy Hilfiger και της SARKK ΑΒΕΕ έρχεται να προστεθεί στο συνεχώς διευρυνόμενο πελατολόγιο μας στην Κύπρο. Είμαστε περήφανοι που η εξειδίκευση μας στον συναρπαστικό αλλά και απαιτητικό τομέα του Fashion PR αναγνωρίζεται και ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας στη στρατηγική επικοινωνία αυτού του εικονικού brand που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς μόδας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications στην Κύπρο, κ. Δημήτρης Ιωαννίδης.

Ο κ. Γιώργος Μπετχαβάς, Γενικός Διευθυντής της SARKK ΑΒΕΕ, αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία: «H SARKK ΑΒΕΕ επενδύει στην αγορά της Κύπρου και στην ποιοτική επικοινωνία της Tommy Hilfiger με το κοινό, επομένως χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε δίπλα μας μια καταξιωμένη εταιρεία στον τομέα της επικοινωνίας, όπως είναι η Action Global Communications, που θα μας στηρίξει στην υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης μας.»

Ο πολυβραβευμένος Όμιλος Action Global Communications, με έδρα τη Λευκωσία, διατηρεί ένα δίκτυο γραφείων σε περισσότερες από 40 χώρες, σε Βαλκάνια, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ρωσία, Καύκασο και Βόρεια Αφρική και έχει πρόσφατα συμπληρώσει 45 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στο χώρο της επικοινωνίας.

Η SARKK ΑΒΕΕ διαθέτει καταστήματα monobrand Tommy Hilfiger στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και την Πάφο, ενώ τα προϊόντα διατίθενται και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Άδειασε τον Κυπριανού ο Αβέρωφ για την πράσινη γραμμή

«Μια εισήγηση. Είναι πιο σωστό στο τ΄τλο να διευκρινίζετε ποιόν Κυπριανού άδειασε για να μην μένουν ...»
CGA  |  08:15

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση