ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:02
 

Την επικοινωνία της Tommy Hilfiger αναλαμβάνει η Action Global

Η συνεργασία άρχισε τον Φεβρουάριο του 2018

Δελτίο Τύπου

H εξειδικευμένη εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Action Global Communications επιλέγηκε για την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής του διεθνώς αναγνωρισμένου brand Tommy Hilfiger στην Κύπρο. Η επιλογή έγινε, μετά από διαδικασία διαγωνισμού, από το Tommy Hilfiger Group και τη SARKK ΑΒΕΕ, αποκλειστικό διανομέα του brand στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και τη Μολδαβία.

Η συνεργασία άρχισε τον Φεβρουάριο του 2018 και περιλαμβάνει την υλοποίηση όλων των offline και online ενεργειών επικοινωνίας του brand στην Κύπρο.

«Η εξαιρετική φήμη του Tommy Hilfiger και της SARKK ΑΒΕΕ έρχεται να προστεθεί στο συνεχώς διευρυνόμενο πελατολόγιο μας στην Κύπρο. Είμαστε περήφανοι που η εξειδίκευση μας στον συναρπαστικό αλλά και απαιτητικό τομέα του Fashion PR αναγνωρίζεται και ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας στη στρατηγική επικοινωνία αυτού του εικονικού brand που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς μόδας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications στην Κύπρο, κ. Δημήτρης Ιωαννίδης.

Ο κ. Γιώργος Μπετχαβάς, Γενικός Διευθυντής της SARKK ΑΒΕΕ, αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία: «H SARKK ΑΒΕΕ επενδύει στην αγορά της Κύπρου και στην ποιοτική επικοινωνία της Tommy Hilfiger με το κοινό, επομένως χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε δίπλα μας μια καταξιωμένη εταιρεία στον τομέα της επικοινωνίας, όπως είναι η Action Global Communications, που θα μας στηρίξει στην υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης μας.»

Ο πολυβραβευμένος Όμιλος Action Global Communications, με έδρα τη Λευκωσία, διατηρεί ένα δίκτυο γραφείων σε περισσότερες από 40 χώρες, σε Βαλκάνια, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ρωσία, Καύκασο και Βόρεια Αφρική και έχει πρόσφατα συμπληρώσει 45 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στο χώρο της επικοινωνίας.

Η SARKK ΑΒΕΕ διαθέτει καταστήματα monobrand Tommy Hilfiger στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και την Πάφο, ενώ τα προϊόντα διατίθενται και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

#PoliticsBlog Τα X-files της Χρυσταλλούς, τα ΜΕΔ και τα συρτάρια

«Ποδκιάντροπη τελικά και αυτή η άριστη των αρίστων.»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση