ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΑΣΥΞΕ Πάφου: Ζητά ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος

Κάλεσε παράλληλα τις τοπικές αρχές να συνδράμουν στην παραπέρα ενίσχυση του προϊόντος

ΚΥΠΕ

Στην αναγκαιότητα της ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος της επαρχίας Πάφου από όλους τους αρμόδιους φορείς αναφέρεται με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Ευριπίδης Λοϊζίδης.

Ανταγωνιστικά βήματα για την βελτίωση του τουριστικού ρεύματος θα πρέπει να γίνουν όχι μόνο από τους ξενοδόχους αλλά γενικότερα από όλους όσοι άμεσα ή έμμεσα επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν της χώρας, δήλωσε ο κ. Λοϊζίδης .

Κάλεσε παράλληλα τις τοπικές αρχές να συνδράμουν στην παραπέρα ενίσχυση του προϊόντος.

Πρόσθεσε ακόμη πως η Πάφος από πρωτοπόρος στον τουριστικό τομέα κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει την πρωτιά αλλά να καταστεί ουραγός.

Συγκεκριμένα είπε πως με τα κίνητρα που έδωσε η Κυβέρνηση σε άλλες περιοχές κτίζονται αυτή την περίοδο έξι με επτά χιλιάδες νέες κλίνες,ενώ την ίδια ώρα στην Πάφο οι νέες κλίνες που ανεγείρονται δεν ξεπερνούν τις 500.

Αναφερόμενος στο αεροδρόμιο της Πάφου ο κ.Λοιζίδης είπε ότι η αύξηση που προβλέπει η διαχειρίστρια εταιρεία για την φετινή χρονιά έναντι της περσινής είναι μόλις 2,5% σε αντίθεση με το αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου, κατά τον ίδιο, η αύξηση αναμένεται να ξεπεράσει το 24%.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση