ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεν έχει κλείσει ο φάκελος για το Βατοπέδι

Συνδέονται με την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας και της Λαικής Τράπεζας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Επoικοδομητική ημέρα η Τετάρτη 22/2/17 για τα στοιχεία που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της Λαικής στην Ελλάδα, ενέργειες οι οποίες ενδεχομένως να λειτούργησαν καταλυτικά στην κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας. Ναι μεν παραδόθηκαν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών και στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, αλλά ασφαλείς πληροφορίες θέλουν να παραδόθηκαν και στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Τα στοιχεία δόθηκαν από δύο πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένα τον πρώην βουλευτή της Ελληνικής βουλής Δημήτρη Τσιρώνη και από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής - θέση που κράτησε και στην κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου μέχρι τον Μάιο του 2012 - Νίκο Σηφουνάκη.

Τα στοιχεία περιλαμβάνουν πληροφορίες για το σκάνδαλο στο Βατοπέδι, γεγονότα που φέρονται να συνδέονται άμεσα με τα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας. Πρόσθετα, να σημειωθεί πως παραδόθηκε και το πόρισμα της βουλής των Ελλήνων για το σκάνδαλο του βατοπεδίου που είχε ετοιμαστεί το 2010 και προειδοποιούσε για οικονομικές προεκτάσεις στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση