ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γ. Μισιρλής: Ο Σύνδεσμος Developers δεν έχει σχέση με τη «Cyprus Developers Alliance»

Διευκρινίσεις από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιάννη Μισιρλή στην «Κ» για τη λεγόμενη «Συμμαχία»

Newsroom K

Διαψεύδουν τα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδόμων τη δημιουργία όποιας Συμμαχίας Developers, η οποία παρουσιάζεται σε ιστόποτο με ονομασία «Cyprus Developers Alliance».

Ο Γιάννης Μισιρλής, εκ των διευθυντών της Imperio και αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδόμων, ανέφερε στην «Κ» πως ο Σύνδεσμος δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία που ονομάζεται «Cyprus Developers Alliance» και που είναι όπως δήλωσε, ιδιωτικών συμφερόντων. «Δεν υπάρχει καμία σχέση επισήμως με τα συμφέροντα των Developers», κατέληξε.

Σημειώνεται πως η Cyprus Developers Alliance πρόκειται για ιδιωτική κτηματομεσιτική εταιρεία, η οποία φαίνεται ότι χρησιμοποιεί αυτό το όνομα και παρουσιάζεται σύμφωνα και με το όνομα της ως συνεργασία μεταξύ των Developers. Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Μισιρλής στην «Κ», το παραπάνω δεν ισχύει.

Σε ρεπορτάζ της έντυπης έκδοσης της «Κ» και συγκεκριμένα στην έκδοση της Κυριακής, παρουσιάζεται πως έχει δημιουργηθεί μια εντός εισαγωγικών Συμμαχία μεταξύ των Developers, αφού στον ιστότοπο με αυτό το όνομα εμπεριέχονται ονόματα 43 Developers της Κύπρου. Εκεί διαφημίζεται πως το Κυπριακό διαβατήριο είναι ένα «φουλ» ευρωπαϊκό διαβατήριο, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα να επισκεφθούν αυτοί που θα πολιτογραφηθούν 157 χώρες δίχως visa, ενώ παράλληλα παρέχονται όλες οι πληροφορίες για τα της Κύπρου. Πρόσθετα, οι επίδοξοι αγοραστές οι οποίοι επί της ουσίας απευθύνονται σε ένα ιδιώτη και όχι σε ένα Σύνδεσμο - εκ του αποτελέσματος- για όλες τις πληροφορίες του προγράμματος πολιτογραφήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σκέψεις της Κυβέρνησης για έλεγχο της προβολής του Σχεδίου Πολιτογραφήσεων, ενδεχομένως να γίνονται ώστε να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αλέκος Μιχαηλίδης: Θα πάω στον Εισαγγελέα τον Ελεγκτή

«Όλοι ο κλέφτες στην αρχή φωναζουν, όπως τον βεργα!! Το γνωστο... φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκυρης. ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  12:38

#PoliticsBlog Η αγνοούμενη αλλαγή, το νέο μέτωπο Οδυσσέα και η μνήμη Βασιλείου

«Μεταξύ των συνεργατών του κυκλοφορούσε τότε ότι είναι ο άνθρωπος, τον οποίον αγάπησαν όλοι, και ο οποίος ...»
Ai Em  |  09:03

Η κατάληψη του Αφρίν φέρνει νέους συμβιβασμούς

«Tα τουρκάκια ξεκίνησαν τη δουλειά που γνωρίζουν πολύ καλά! Καταστροφή και κλεψιά. »
knak  |  21:07

Εργα και ημέρες του Ιβάν Σαββίδη

«Μούζη νάχει η ιταλική μαφία κοντά στην ποντιακή μαφία!!!»
Ai Em  |  10:33

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση