ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρεκόρ πωλήσεων για την Μαρίνα Λεμεσού

Απέμειναν προς πώληση μόνο δώδεκα επαύλεις και 19 διαμερίσματα από το σύνολο των 285

Δελτίο Τύπου

Η Μαρίνα Λεμεσού έχει σημειώσει πρωτοφανές ρεκόρ πωλήσεων, προσφέροντας ένα μοναδικό τρόπο ζωής που ενσαρκώνει πλήρως την ιδέα του να ζει κανείς “πάνω στη θάλασσα”. Οι πολυτελείς κατοικίες, 285 στο σύνολο, αποτελούν μέρος της πρώτης μαρίνας στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyachts και έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα καταστημάτων, εστιατορίων και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων, ελκύοντας ορισμένους από τους πιο απαιτητικούς αγοραστές της περιοχής.

Τέσσερα χρόνια μετά την επίσημη λειτουργία της Μαρίνας Λεμεσού, μόνο 12 επαύλεις με ιδιωτικό θαλάσσιο χώρο και θέση ελλιμενισμού, και 19 διαμερίσματα που περιβάλλονται από θάλασσα, είναι διαθέσιμα προς πώληση. Άψογα συνυφασμένες με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, οι κατοικίες αυτές επωφελούνται από τις ανέσεις που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της Μαρίνας, αλλά και από τις άριστες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που παρέχονται.

Τα διαμερίσματα του συγκροτήματος Castle Residences, που αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2020, περιβάλλονται αποκλειστικά από θάλασσα και η πρόσβαση στο νησί όπου είναι κτισμένα είναι δυνατή μόνο μέσω ιδιωτικής γέφυρας. Τα πολυτελή αυτά διαμερίσματα έχουν απρόσκοπτη θέα στη Μαρίνα, στη θάλασσα και στην παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού. Λίγα βήματα μακριά, οι αριστοτεχνικά σχεδιασμένες επαύλεις Island Villas έχουν ολοκληρωθεί και είναι έτοιμες για κατοίκηση διαθέτοντας το δικό τους θαλάσσιο χώρο, ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού, κήπο και πισίνα.

Η Μαρίνα Λεμεσού προσφέρει πολύ περισσότερα από πολυτελείς και καλαίσθητες κατοικίες. Το οικιστικό προϊόν της συνδυάζει κορυφαίες παροχές και εγκαταστάσεις ενός κοσμοπολίτικου τρόπου ζωής, ενώ οι ιδιοκτήτες των επαύλεων και των διαμερισμάτων επωφελούνται από το γυμναστήριο, τα εστιατόρια και τα καταστήματα που βρίσκονται εντός του ‘Εργου, καθώς και από την παραλία που βρίσκεται μόνο μερικά βήματα μακριά από τις κατοικίες τους.

Με την πόλη της Λεμεσού να θεωρείται μια από τις δυναμικότερες αγορές ακινήτων στο νησί, η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί πλέον μια μοναδική τελευταία ευκαιρία για αγορά πολυτελών κατοικιών πάνω στη θάλασσα. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να διευθετήσετε τη δική σας επίσκεψη στις διαθέσιμες επαύλεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 020 020.

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Προβλήματα στα κατεχόμενα λόγω κακοκαιρίας

«Aπό πότε αναγνωρίζουμε ότι το αεροδρόμιο Τύμπου ονομάζεται Ερτζάν;;;»
Pink  |  18:49

Ελικόπτερο της Αστυνομίας κατέγραφε την αυξημένη τροχαία κίνηση (φωτος-βίντεο)

«Εν τω μεταξύ η ουρά στον αυτοκινητόδρομο ξεκινά από τα φώτα του Καλησπέρα πέρα από τον κυκλικό κόμβο ...»
Αρμαγεδών  |  14:45

Ορφανίδης: Η ΣΚΤ δεν απεβίωσε με φυσικά αίτια

«Αυτός ο κύριος ήταν ο Διοικητής της Κ.Τ., δηλαδή ο άμεσα υπεύθυνος για τις τράπεζες. Αντί να κάμει ...»
CGA  |  10:08

Ελεύθερος ο Γ. Σιαηλής που είχε κριθεί ένοχος στην υπόθεση ΣΑΠΑ

«Καμία έκπληξη πλέον σε αυτόν τον τραγικό τόπο. Εγκληματείστε άφοβα!!!! Αυτούς ψηφίζυμε, αυτοί μας ...»
αηδιασμένος  |  20:28

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση