ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βράβευση για Aristo Developers

Best Real Estate Developer 2016 στα βραβεία «International Finance Magazine Awards»

Δελτίο Τύπου

H Aristo Developers, ένας από τους πρωτοπόρους οργανισμούς ανάπτυξης γης στην Κύπρο, βραβεύθηκε πρόσφατα με τον τιμητικό τίτλο «Best Real Estate Developer 2016» κάτι που αποτελεί μια διεθνή αναγνώριση της συνεισφοράς της εταιρείας στον τομέα όπου δραστηριοποιείται για περισσότερο από 35 χρόνια.

Τα βραβεία «International Finance Magazine (IFM) Awards», αναγνωρίζουν τους οργανισμούς και τις εταιρείες, των οποίων η συμβολή στον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό χάρτηκρίνεται σημαντική για την οικονομία προάγοντας την ποιότητακαι την καινοτομία στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται.

Δίδεται επιπλέον έμφαση σε δράσεις που σχετίζονται με την εταιρική κοινωνική ευθύνη, το φιλανθρωπικό έργο, την καλύτερη εταιρική διακυβέρνηση αλλά και άλλα επιτεύγματα που επηρεάζουν θετικά το διεθνές χρηματοπιστωτικό κλίμα και τις αγορές γενικότερα. «Πέραν της αναγνώρισης των πρωταγωνιστών στους τομείς όπου δρουν και αναπτύσσονται, τα βραβεία IFM αναδεικνύουν μόνο εκείνους τους οργανισμούς των οποίων η πορεία αποτελεί λαμπρό παράδειγμα ανά την υφήλιο» ανάφερε σε δηλώσεις του ο Sunil Bhat, διευθυντής και εκδότης του περιοδικού«International Financial Magazine» Ο ίδιος προσθέτει: «Όλοι οι υποψήφιοι υφίστανται μεταξύ άλλων ενδελεχή έλεγχο και αξιολόγηση σε θέματα καινοτομίας, ανάπτυξης και κοινωνικής συνεισφοράς πριν την ανακήρυξη των Τελικών Νικητών».
Με μια πορεία πέραν των 35 χρόνων, η Aristo Developers συνεχίζει να ενισχύει τη διεθνή παρουσία της με γραφεία και αποκλειστικούς συνεργάτες σε αρκετές νέες αγορές προσφέροντας την πλουσιότερη συλλογή ακινήτων προς πώληση σε όλη την Κύπρο.

Στα πλαίσια της υπό αναφοράς βράβευσής της, η Aristo Developers θα συμμετάσχει σε μια λαμπερή δεξίωση η οποία θα λάβει χώρα στο Λονδίνο περί τα τέλη του έτους. Η τελετή βράβευσης αναμένεται να θέσει υπό την ίδια στέγη ηγετικές προσωπικότητες της διεθνούς οικονομικής σκηνής υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα αυτής της διοργάνωσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ