ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεύτερη Διεθνής Βράβευση για την Aristo Developers

Η νέα διάκριση αφορά την The Rose Manor, που σχεδίασε και κατασκεύασε στο Venus Rock Golf

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μια νέα διεθνή διάκριση απέσπασε η Aristo Developers, ένας από τους πρωτοπόρους ομίλους ανάπτυξης γης στην Κύπρο, σε λίγους μόνο μήνες και σε συνέχεια της διεθνούς τιμητικής απονομής του τίτλου «Best Real Estate Developer 2016» από τον γνωστό οργανισμό «International Finance Magazine (IFM) Awards».

Η νέα διάκριση της Aristo Developers αφορά την βράβευση της μοναδικής υπερπολυτελούς κατοικίας “The Rose Manor”, που σχεδίασε και κατασκεύασε η εταιρεία στο Venus Rock Golf Resort, μία από τις μεγαλύτερες παραθαλάσσιες αναπτύξεις της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, εξασφαλίζοντας το βραβείο “Best Residential Property in Cyprus 2016” του οργανισμού European Property Awards.

Το "The Rose Manor" τιμήθηκε ως ένα από τα πλέον καινοτόμα και ξεχωριστά κατασκευαστικά έργα για το έτος 2016 σε όλη την Κύπρο.

Αποτελούμενος από ένα ανεξάρτητο σώμα ειδικών επαγγελματιών στον τομέα ακινήτων και με έμφαση στην ποιότητα, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό αλλά και την καινοτομία, ο οργανισμός "EuropeanPropertyAwards" αποτελεί αναμφίβολα το πλέον αναγνωρισμένο και έγκυρο σώμα διεθνών διακρίσεων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την νέα μας αυτή επιτυχία μέσα από την βράβευσή μας από τα βραβεία European Property Awards 2016-2017. Από την ίδρυση της, η Aristo Developers, εδώ και 37 χρόνια, δίνει τεράστια σημασία στην προσφορά ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συγκρινόμενη με τις καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης στον διεθνή χώρο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θεόδωρος Αριστοδήμου Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του συγκροτήματος εταιρειών της Aristo Developers. «Οι στόχοι και τα επιτεύγματά μας αποτελούν σφραγίδα της σκληρής προσπάθειας της ομάδάς μας στην Κύπρο αλλά και το εξωτερικό».

Η νέα αυτή βράβευση της Aristo Developers από τα βραβεία European Property Awards αποτελεί ένα ακόμα επίτευγμα στην αξιοζήλευτη, ηγετική πορεία της εταιρείας στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο.

Η Aristo Developers συνεχίζει να ενισχύει τη διεθνή παρουσία της με γραφεία και αποκλειστικούς συνεργάτες σε νέες αγορές προσφέροντας την πλουσιότερη συλλογή ακινήτων προς πώληση σε όλη την Κύπρο εξυπηρετώντας με απόλυτη συνέπεια το πελατολόγιο της.

Η επίσημη απονομή του τίτλου στα πλαίσια της υπό αναφοράς βράβευσης, θα λάβει χώρα στο Λονδίνο εντός του μηνός Οκτωβρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση