ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:13
 

Υπογράφεται το συμβόλαιο κατασκευής του ONE

Επένδυση Ύψους Εκατόν Είκοσι Εκατομμυρίων Ευρώ από τον Όμιλο Εταιρειών Pafilia

Newsroom K

Ο όμιλος Εταιρειών Pafilia Property Developers ανακοινώνει την ανάθεση της εκτέλεσης του πολυτελούς οικιστικού Έργου ONE στην Λεμεσό στην κοινοπραξία των εταιρειών Arabian Construction Company (ACC) και Joannou & Paraskevaides Group (J&P Group). Το ύψος του συμβολαίου κατασκευής του έργου ανέρχεται στα εβδομήντα επτά εκατομμύρια ευρώ (€77 εκ.), του οποίου η εκτέλεση αναμένεται να επιφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία του τόπου αφού θα δημιουργήσει εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας τόσο στον Κατασκευαστικό Τομέα όσο και των Υπηρεσιών. Η όλη επένδυση γίνεται αποκλειστικά από ιδίους πόρους της εταιρείας.

Η επίσημη υπογραφή των συμβολαίων θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου στα νέα γραφεία πωλήσεων τoυ ομίλου εταιρειών Pafilia Property Developers στην Λεμεσό επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Tο ΟΝΕ, έχει πρόσφατα βραβευτεί με πέντε αστέρια στην κατηγορία των ψηλών κτηρίων για την χρονιά 2016 – 2017 από το θεσμό των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ακινήτων που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εφημερίδα The Telegraph του Λονδίνου. Το ONE είναι το ψηλότερο οικιστικό παραλιακό κτήριο στην Ευρώπη του οποίο το ύψος ανέρχεται στα 170 μέτρα. Το έργο βρίσκεται επί της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό και προσφέρει ανέσεις και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης που εισάγουν στην Κύπρο ένα νέο ορισμό πολυτέλειας. Αποτελείται από 37 ορόφους, 83 πολυτελή διαμερίσματα και ένα τριώροφο ρετιρέ, όλα με απρόσκοπτη πανοραμική θέα τη θάλασσας και το βουνό.

Το έργο είναι εμβληματικό για την Λεμεσό αλλά και ευρύτερα για την Κύπρο, καθώς αλλάζει την εικόνα της πόλης, συμβάλει στην επίτευξη του στόχου της χώρας να καταστεί ελκυστικός προορισμός για ξένους επενδυτές και τοποθετεί το νησί στον διεθνή χάρτη του τομέα των πολυτελών ακινήτων που απευθύνονται σε οικονομικά εύρωστους αγοραστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεπεράσει το 55% του έργου.

Η δημιουργία του έργου ΟΝΕ αποτελεί έργο ορόσημο, τόσο για την βιομηχανία ακινήτων στην Κύπρο όσο και για την ίδια την εταιρεία, αφού θέτει νέα υψηλά κριτήρια σε σχέση με την αισθητική και την αρχιτεκτονική των κτηρίων, ανεβάζει την ποιότητα κατασκευής σε επίπεδα πολυτέλειας, αντάξια των προσδοκιών των αγοραστών, εκπληρώνοντας παράλληλα την διαχρονική δέσμευση της εταιρείας Pafilia προς τους πελάτες της για αποδοτική επένδυση.

Η επιλογή της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιρειών Joannou & Paraskevaides Group (J&P Group) με εμπειρία στην κατασκευή έργων στην Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνδυασμό με τη τεχνογνωσία της Arabian Construction Company (ACC) σε μεγάλα και πολυσύνθετα έργα του εξωτερικού και με την επαγγελματικότητα και την εμπειρία τους, διασφαλίζει την εκτέλεση του έργου μέσα στα χρονικά περιθώρια και στις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις που προνοεί το Συμβόλαιο Κατασκευής του έργου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
one  |  pafilia

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αθώοι Ηλιάδης, Κυπρή στην υπόθεση της Τρ. Κύπρου

«Τέτοιο Κακουργιοδηκίο να τo χαιρόμαστε!!! »
ΑΚΑ  |  10:28

Έριξαν καρφιά στον Πρόεδρο οι ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ

«Ναι, ΑΚΑ, μίλησαν αυτοί που μας κούρεψαν, που έβγαζαν λεφτά στο εξωτερικό για να μην κουρευτούν, αυτοί ...»
Yiannos  |  14:24

Εφεση μετά τον σάλο για την ποινή-χάδι στον παιδεραστή

«Μπορειτε να μας πειτε ποια ειναι η μεγιστη δυνατη ποινη για τα αδικηματα που καταδικαστηκε;»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  |  12:42

Στα δυο προεδρικό - ΑΚΕΛ για κυπριακό

«Διερωτούμε πως η σύνταξη επιτρέπει στον ΑΚΑ να γράφει αυτές τις ηλιθιότητες σχεδόν κάθε μέρα.»
CGA  |  09:57

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση