ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπογραφή συμβολαίου 77 εκατ. από την Pafilia

Το ONE, είναι το ψηλότερο οικιστικό παραλιακό κτίριο στην Ευρώπη

Newsroom K

Συμβόλαιο €77 εκατομμυρίων με τις κατασκευαστικές εταιρείες J&P και ACC υπέγραψε στις 30 Νοεμβρίου, η Pafilia. Πρόκειται για μια συνεργασία - ορόσημο για την εταιρεία, την πόλη της Λεμεσού και ολόκληρο το νησί. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα νέα εντυπωσιακά παραλιακά γραφεία της Pafilia. Ακολούθησε δεξίωση για τον εορτασμό του σημαντικού αυτού βήματος για την υλοποίηση ενός από τα πιο πρωτοποριακά κτίρια στην ιστορία της Κύπρου.

Το ONE, το ψηλότερο οικιστικό παραλιακό κτίριο στην Ευρώπη, θα αποτελέσει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Κύπρου. Με 37 ορόφους, το επιβλητικό ύψος του ONE θα επανακαθορίσει τη θέα της Λεμεσού και θα αποτελέσει υπόδειγμα ανάπτυξης, ορατό από οποιοδήποτε σημείο της πόλης.

Με στόχο να υλοποιήσει με επιτυχία το φιλόδοξο όραμά της, η Pafilia επέλεξε καταξιωμένους αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικούς και άλλους ειδικούς. Οι J&P και ACC είναι οι τελευταίες εταιρείες που προστέθηκαν στην υψηλού προφίλ ομάδα του έργου, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εταιρείες Atkins, WKK Architects, Burohappold Engineering, HBA, Meinhardt, όλες τους κορυφαίες στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται. Τη διεθνή ομάδα συμπληρώνουν κυπριακές εταιρείες συμβούλων και μηχανικών, όπως οι Eraklis Papachristou Architects, P. Papadopoulos & Associates Consulting Engineers LLC, Georgiou & Zembylas Partners Ltd, Marinos N Panayiotides Chartered QS, Intfire Cyprus Ltd και Stefanos Ioannides Accoustics, κάτω από την επίβλεψη της ομάδας της Pafilia.

Η Pafilia ηγείται του τομέα των ακινήτων της Κύπρου εισάγοντας πραγματικές καινοτομίες. Μια από αυτές είναι ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του έργου ONE το οποίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη επιβλητικών, ψηλών κτιρίων στο νησί. Το ONE θα έχει διπλάσιο ύψος από οποιοδήποτε από τα υφιστάμενα ψηλά κτίρια της Λεμεσού και θα αποτελεί αρχιτεκτονικό αριστούργημα που εισάγει ένα νέο ορισμό πολυτέλειας στην Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια, η Pafilia έχει επίσης επηρεάσει σημαντικά τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, αφού υπήρξε η πρώτη εταιρεία που συνεργάστηκε με παγκοσμίου φήμης εταιρείες.

«Το ONE όχι μόνο θα αποτελεί το πρώτο ψηλό κτίριο του είδους του στο νησί, αλλά θα αναβαθμίσει και το προφίλ της Κύπρου ως επενδυτικό προορισμό. Με το ΟΝΕ ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες εύπορων πελατών για ιδιαίτερες, πολυτελείς οικίες, με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες των πιο υψηλών προδιαγραφών», σχολίασε η Executive Director της Pafilia, Εύα Ηλιάδου.

Η στρατηγική αυτή έχει αποδειχθεί απόλυτα επιτυχής, αφού έχει πωληθεί ήδη πέραν του 55% των μονάδων μέσα σε λίγους μήνες από την παρουσίαση του στο επενδυτικό κοινό.

Η Pafilia, έχοντας αναπτύξει δύο από τα πιο επιβλητικά και μεγάλα έργα στον χώρο των ακινήτων στην Κύπρο, το Minthis Hills Golf Resort και το ONE, έχει δίκαια κερδίσει τον τίτλο μιας από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην Κύπρο και την περιοχή της Μεσογείου. Η τολμηρή της

προσέγγιση, η εξαιρετική καινοτομία που την χαρακτηρίζει και η άκρως αποτελεσματική εμπορική της στρατηγική, έχουν τοποθετήσει την εταιρεία στην κορυφή του τομέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Pafilia  |  ONE  |  Λεμεσό

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Πρέσβειρα Αιγύπτου: Νέα ώθηση για διμερείς σχέσεις η επίσκεψη Σίσι

«Chair of the EP Subcommittee on Human Rights, Pier Antonio Panzeri (S&D, IT) during the EP plenary debate ...»
Doros Polykarpou  |  14:24

Pressing σε Νικόλα για τη Διζωνική ασκεί ο Βότσης

«Ευτυχώς υπάρχουν και όσοι έκλεισαν τα αυτιά τους στις Σειρήνες και δεν ακολουθούν τον πορφυρογέννητο ...»
Χριστίνα Λοϊζίδου  |  15:53

Επιτελείο Νικόλα: ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ παραπλανούν τον λαό

«ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ… ΔΙΖΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ Όταν διαλύονται τα εθνικά σύνορα μεταξύ των αδελφών κρατών της Ευρωπαϊκής ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α, Μ.Α.  |  19:07

Εξευτελιστική μεταχείριση Π. Νεοκλέους λέει η Επ. Διοικήσεως

«Molis girisa apo UK poy spoudaza polla xronia kai prospatho na katalabo ti exei paei lathos me tin patrida ...»
Jenny Nikolaou  |  10:40

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση