ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κάτι καινούριο γεννιέται στο κυπριακό real estate

Μια ματιά εντός του Κτηματομεσιτικού Γραφείου που λειτουργεί σαν Start Up εταιρία

Δελτίο Τύπου

Μια καινούρια τάση στο χώρο των Κτηματικών Υπηρεσίων άνοιξε τις πόρτες της στη Λευκωσία, απέναντι από το Κτηματολόγιο. Σε έναν σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που σε εμπνέει να εργάζεσαι και να δημιουργείς, η Μ. Residence ασχολείται κυριώς με πωλήσεις και αγορές οικοπέδων, κατοικιών και διαμερισμάτων, καθώς επίσης και εκτιμήσεων. Κύριος στόχος να βελτιώσει τον τρόπο που οι άνθρωποι αγοράζουν και πουλούν ακίνητα, παρέχοντας υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Μ. Residence έχει περισσότερα κοινά με μια high tech technology firm παρά με τα παραδοσιακά κτηματομεσιτικά γραφεία στη Λευκωσία. Ο εργασιακό μας χώρος εμπνεύστηκε από τις start up εταιρίες και έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοείται η επικοινωνία και η συνεργασία.

Ο ιδρυτής της M. Residence κύριος Νικόλας Μιχαλιάς Αδειούχος Κτηματομεσίτης και Εκτιμητής Ακινήτων δήλωσε: ‘Είμαστε κτηματομεσιτικό γραφείο της επόμενης γενιάς. Μας χαρακτηρίζει η επινοητικότητα και η διαφορετικότητα. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε το μοντέρνο Κτηματομεσιτικό Γραφείο όπως ακριβώς το οραματιστήκαμε, δίνοντας έμφαση στην Τεχνολογία, την Κουλτούρα και το Marketing & Branding.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι σύμβουλοι ακινήτων να θέλουν να εργάζονται και οι πελάτες μας να θέλουν να το επισκέπτονται και να νιώθουν πως βρίσκονται στο σπίτι τους.

Η ιστοσελίδα μας φτιάχτηκε με πολλή λεπτομέρεια και για πρώτη φορά στην Κύπρο παρουσιάζει νέα δεδομένα για τους ενδιαφερομένους, όπως συγκριτικές πωλήσεις ανά περιοχή, μέσους όρους πωλήσεων ανά τετραγωνικό μέτρο κ.ά.

Το μέλλον προμηνύει πολλά στο θέμα της τεχνολογίας του Real Εstate κι εμείς σίγουρα θα είμαστε πρωταγωνιστές!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ