ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανοδικά και το 2017 η Σκανδιναβία

Θετικές οι προοπτικές της αγοράς ακινήτων των σκανδιναβικών χωρών το 2017

Kathimerini.gr

Θετικές αναμένεται να παραμείνουν οι προοπτικές της αγοράς ακινήτων των σκανδιναβικών χωρών και κατά τη διάρκεια του 2017, συνεχίζοντας έτσι να προσελκύουν ξένους επενδυτές.

Σύμφωνα με σχετική έκθεση της εταιρείας Pangea Property Partners, τομείς όπως οι αγορές γραφείων στο Οσλο και στη Στοκχόλμη, όπου τα ενοίκια ακολουθούν ανοδική τροχιά, προβλέπεται να παραμείνουν στο επίκεντρο, ενώ πολύ σημαντική επενδυτική δραστηριότητα εκτιμάται ότι θα καταγραφεί και στην κατηγορία των πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων. Ως εκ τούτου, οι αναλυτές θεωρούν ότι ο όγκος των συναλλαγών θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, όπως έχει συμβεί καθόλη τη διάρκεια των προηγούμενων ετών.

Οπως εξηγούν, το θετικό είναι ότι εκτός από τη διατήρηση της ζήτησης σε υψηλό επίπεδο, πλέον αναμένεται να αυξηθεί και η προσφορά ποιοτικών ακινήτων προς πώληση, καθώς αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες που θα κεφαλαιοποιήσουν τις υπεραξίες που έχουν αποκομίσει, επιλέγοντας να διαθέσουν τα ακίνητά τους στην αγορά.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων και επιχειρήσεις που κάνουν ιδιόχρηση των ακινήτων τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ
X