ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το ''Leptos Mandria Gardens'' Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία

Πόλος έλξης για τους επενδυτές και κυρίως για τους λάτρεις του γκόλφ

Δελτίο Τύπου

Ακόμη ένα έργο της Leptos Estates γίνεται πόλος έλξης για τους επενδυτές και κυρίως για τους λάτρεις του γκόλφ λόγω της γειτνίασης του με τα τρία διεθνή γήπεδα γκόλφ του ''Aphrodite Hills'' του ''Secret Valley'' και του “ Elea Golf Club ” στην Πάφο.

Η κάθοδος των παικτών γκόλφ γίνεται κυρίως τους χειμερινούς μήνες λόγω των ήπιων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί μας. Η παρουσία των γκόλφερς οι οποίοι είναι κατ` εξοχήν καταναλωτές με μεγάλη αγοραστική δύναμη βοηθούν στην αναβάθμιση των κοινοτήτων που περιβάλλουν αυτές τις αναπτύξεις.

Το έργο ''Leptos Mandria Gardens'' κοσμά την γραφική κοινότητα των Μανδριών με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πλατεία του χωριού με τα παραδοσιακά καταστήματα και τις ταβέρνες του ενώ βρίσκεται σε απόσταση μικρού περιπάτου από τις αμμώδεις παραλίες της περιοχής.

Το ''Leptos Mandria Gardens'' αποτελείται από ανεξάρτητες εξοχικές κατοικίες με δική τους πισίνα και κήπο όπως επίσης διαμερίσματα και ρετιρέ με μεγάλα μπαλκόνια με θέα την θάλασσα και τις δύο τεράστιες κοινόχρηστες πισίνες.
Με τις τιμές των περιουσιών να ξεκινούν από μόνο €88,500 και με μεγάλες ευκολίες στην αποπληρωμή προσφέρονται σαν μοναδική ευκαιρία αγοράς και επένδυσης τόσο για τους Κύπριους αγοραστές αλλά και τους λάτρεις του γκόλφ οι οποίοι βρίσκουν περιουσίες σε πολύ ελκυστικές τιμές .

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ