ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:42
 

To Iατρικό κέντρο “IASIS” στο Leptos Kamares Village συνεχίζει να σώζει ζωές

Επιτρέπει στα μέλη να λαμβάνουν δωρεάν έκτακτης ανάγκης θεραπεία, στο σπίτι τους ή στο Ιατρικό Κέντρο

Δελτίο Τύπου

Το Kamares Emergency Medical Centre ξεκίνησε την λειτουργία του στο Leptos Kamares Village στην Πάφο τον Οκτώβριο του 2007 και μετά από περίπου10 χρόνια συνεχίζει να προσφέρει μια ανεκτίμητη υπηρεσία για τους κατοίκους του ομώνυμου χωριού, όπως επίσης των γύρω χωριών της Τάλας , της Κοίλης και της Τρεμιθούσας .

Το ειδικά κατασκευασμένο και άρτυα εξοπλισμένο ιατρικό κέντρο, επιτρέπει στα μέλη να λαμβάνουν δωρεάν έκτακτης ανάγκης θεραπεία, στο σπίτι τους ή στο Ιατρικό Κέντρο το οποίο είναι στελεχωμένο 24ώρες το εικοσιτετράωρο και 7 μέρες την βδομάδα. Επιπλέον, υπάρχουν στελέχη τα οποία ανήκουν στο νοσοκομείο ΙΑSIS ειδικευμένα στην γενική ιατρική προσφέροντας τις υπηρεσίες τους πέντε πρωινά την εβδομάδα για διάφορα περιστατικά και μικρές χειρουργικές επεμβάσεις .

Το Ιατρικό αυτό Κέντρο χρηματοδοτείται κυρίως από τον Όμιλο Εταιριών Λεπτός, όπως επίσης και μέσω μιας μικρής ετήσιας συνδρομής από τα μέλη του και είναι εντελώς μη κερδοσκοπικό . Όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών λαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εφόσον οι γονείς ή οι παππούδες τους είναι μέλη του συστήματος.

Αυτό το μοναδικό στο είδος του Ιατρικό Κέντρο έχει πρόσφατα επεκταθεί συμπεριλαμβάνοντας μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα για επείγοντα περιστατικά και αυτό οφείλεται σε μια πολύ γενναιόδωρη δωρεά από μια οικογένεια ιδιοκτητών κατοικίας στο Kamares Village σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διάσωση της ζωής του παιδιού τους σε ένα σοβαρό περιστατικό παρολίγον πνιγμού στην πισίνα του σπιτιού τους. Πολλές ανθρώπινες ζωές έχουν σωθεί λόγω της παρουσίας του Ιατρικού αυτού κέντρου στην περιοχή αυτή.

Το Κέντρο δίνει σιγουριά, γνωρίζοντας ότι η επαγγελματική ιατρική βοήθεια είναι πάντα σε ετοιμότητα και διαθέσιμη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης . Είναι μια ανεκτίμητη υπηρεσία που ωφελεί τις τοπικές κοινότητες των οποίων τα μέλη είναι εξαιρετικά ικανοποιημένα με την υπηρεσία αυτή .

Φέτος τον Οκτώβριο με την συμπλήρωση δέκα χρόνων λειτουργίας του έχουν προγραμματισθεί διάφορες εκδηλώσεις και οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:16

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!°°»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:14

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις ...»
3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα  |  18:20

Αρχιεπίσκοπος: Ο Ακιντζί πιέζεται από την Άγκυρα

«Ο διευθυντής της εκκλησίας Κύπρου με το πιο πτωχό λεξιλόγιο!!! »
ΑΚΑ  |  09:58

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

X