ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με άρωμα παλιών η παρουσίαση των 56 της ΕΔΕΚ

Μήνυμα από τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος με στόχο τη συσπείρωση

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Σε προεκλογική εκστρατεία μπαίνει επισήμως την Τετάρτη η ΕΔΕΚ, παρουσιάζοντας στην Κεντρική του Επιτροπή τους 56 υποψηφίους του κόμματος. Η έγκρισή τους από το σώμα του κόμματος θα δώσει το πράσινο φως στην ηγεσία να προσέλθει στην προεκλογική μάχη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος θα δώσει το πολιτικό στίγμα με το οποίο το κόμμα των Σοσιαλιστών θα οδηγηθεί στη μάχη του Μάη. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως αναμένεται έντονη αντιπολιτευτική χροιά, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις στο Κυπριακό. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ θα φροντίσει να δώσει απαντήσεις σε όσα του καταλόγισε ο βουλευτής Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης όπως και ο Γιώργος Βαρνάβα σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους περί κινήσεις αποκλεισμού από την ηγεσία.

Στην παρουσίαση των υποψηφίων αναμένεται να τοποθετηθούν ιστορικά στελέχη του κόμματος. Ήδη ο Μαρίνος Σιζόπουλος έκανε κρούση σε Βάσο Λυσσαρίδη, Ευστάθιο Ευσταθίου και Δώρο Θεοδώρου για να κάνουν παρεμβάσεις. Με την εμπλοκή των παλαιότερων στελεχών και το κάλεσμά τους προς τον κόσμο του σοσιαλιστικού κινήματος, στόχος είναι αφενός να συσπειρώσει τον κόσμο της ΕΔΕΚ και αφετέρου να δώσει το μήνυμα ότι το κόμμα, παλιό και νέο, προχωρά ενωμένο προς την κάλπη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση