ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε δίλημμα για το ψηφοδέλτιο ο Γιαννάκη

Σε ανάρτησή του κοινοποίησε την απόσυρσή του και μετά την απέσυρε

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Κύμα εξελίξεων παρουσιάζει το συναγερμικό ψηφοδέλτιο με ανατρεπτικές αποχωρήσεις και αποσύρσεις την υστάτη.

Η απόσυρση της Αννίτας Δημητρίου στη Λάρνακα, η οποία εξαιρείτο από την εκλογική διαδικασία λόγω ποσόστωσης, έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Γιαννάκη να ενταχθεί τελικώς στο ψηφοδέλτιο, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων στη βάση αλλά και σε μέρος των στελεχών. Στο πλαίσιο αυτό μάλλον ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη αποφάσισε σε ανάρτησή του μέσω facebook να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

«Με την παρούσα ανακοίνωση εκδηλώνω και κοινοποιώ την ΤΕΛΙΚΗ μου απόφαση για απόσυρση του ενδιαφέροντός μου για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, σεβόμενος τη δημοκρατική ετυμηγορία της 3ης Απριλίου. Οι δημοκρατικές μου αξίες και αρχές, η κοινωνική και πολιτική μου δράση καθώς επίσης η προσωπική μου συνείδηση δε μου επιτρέπουν να αποδεχτώ την απόφαση της ειδικής συνεδρίασης του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, ημερομηνίας 5 Απριλίου 2016 η οποία κατακυρώνοντας το τελικό ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές του Μαϊου με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ για τη Λάρνακα» ανέφερε ο Επίτροπος Εθελοντισμού.

Αμέσως μετά φρόντισε να αποσύρει την ανάρτησή του προκαλώντας ερωτήματα για το αν μένει ή φεύγει τελικώς από το ψηφοδέλτιο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Πινδάρου δεν πρέπει να ήταν ενήμερη για την εν λόγω απόφαση παρακολουθώντας μάλλον τις προθέσεις και τις εξελίξεις του ψηφοδελτίου μέσω facebook.
Σήμερα πάντως αναμένεται να διαφανεί κατά πόσο ο κ. Γιαννάκης όντως αποσύρεται ή αν η ανάρτησή του έγινε κάτω από τη συναισθηματική πίεση που του προκάλεσαν οι αντιδράσεις των τελευταίων εικοσιτετραώρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση