ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πολύπλοκο το θέμα των αξιογράφων απαντά ο ΔΗΣΥ

Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με βεβιασμένα και αντισυνταγματικά μέτρα

ΚΥΠΕ

Το θέμα που αφορά τους κατόχους αξιογράφων είναι πολύπλοκο και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με βεβιασμένα και αντισυνταγματικά μέτρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου, κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις που διατύπωσε σήμερα εναντίον του Προέδρου του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

«Η προσπάθεια του Προέδρου μας και του ΔΗΣΥ ήταν για να εξηγήσουμε τις πολλές διαστάσεις που έχει το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επέμβουμε στο Σύνδεσμο, αντίθετα πιστεύουμε και ελπίζουμε να βρεθεί λύση από τα δικαστήρια για όσους κατόχους αξιογράφων έχουν δίκιο» είπε ο κ. Προδρόμου.

«Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, ούτε βοηθούν βεβιασμένα και αντισυνταγματικά μέτρα. Είναι πολύπλοκο το θέμα» πρόσθεσε.

Νωρίτερα μιλώντας σε σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης έκανε λόγο για «καθαρή προσπάθεια του κυβερνώντος κόμματος και προπαντός του Προέδρου του να διασπάσουν τα μέλη μας και να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον μας», χύνοντας «κροκοδείλια δάκρυα», όπως ανέφερε, γιατί δήθεν «με την πρόταση Ομήρου γίνεται διάκριση μεταξύ των κατόχων αξιογράφων που πήραν δάνειο ενεχυριάζοντας υφιστάμενα αξιόγραφά τους, και των κατόχων που δεν έχουν δάνεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση