ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Κυπριακό στο επίκεντρο συνάντησης Αναστασιάδη- Τσίπρα

Σε κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών και τα ενεργειακά θέματα

ΚΥΠΕ

Το Κυπριακό, τα ενεργειακά, οι τριμερείς συνεργασίες και τα ευρωτουρκικά, συμπεριλαμβανομένων του μεταναστευτικού και της φιλελευθεροποίησης θεωρήσεων εισόδου στην Ε.Ε. για Τούρκους υπηκόους, θα βρεθούν στο επίκεντρο της κατ΄ ιδίαν συνάντησης μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Μαΐου στην Αθήνα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση Αναστασιάδη – Τσίπρα, την οποία ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης έχει οριστεί για τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης.

Στις 25 Μαΐου, στην ελληνική πρωτεύουσα, θα βρίσκεται και ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης. Ο κ. Κασουλίδης θα ενημερώσει στις 12.30 το μεσημέρι της ίδιας μέρας το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, μετά από πρόσκληση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Την προηγούμενη μέρα, 24 Μαΐου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την Παγκόσμια Σύνοδο Ανθρωπιστικής Βοήθειας του ΟΗΕ.

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρίσκεται και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση