ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α.Αναστασιάδη: Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

Η σύζυγος του ΠτΔ συμμετείχε στην πορεία της Λεμεσού «Περπατώ και Προσφέρω»

ΚΥΠΕ

Ο καρκίνος κτυπά την κάθε πόρτα και δεν αφορά μόνο τους άλλους, γι' αυτό όλοι έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε σε αυτόν τον αγώνα και να ενισχύσουμε τα προγράμματα του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ανέφερε το πρωί η σύζυγος του ΠτΔ, Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συμμετείχε στην πορεία της Λεμεσού "Περπατώ και Προσφέρω", που οργάνωσαν παγκύπρια για 4η συνεχή χρονιά οι Λέσχες Lions σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ.
 
Στην ομιλία της η κ. Αναστασιάδη ανέφερε πως τα έσοδα από τις φετινές πορείες θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ, "ενός συνδέσμου που με την πολύχρονη δράση του έκανε πράξη το όραμα του για προσφορά πολύτιμων υπηρεσιών σε εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για τη ζωή, προσβλέποντας στη συμπαράσταση και τη στήριξη των υπολοίπων".
 
"Σε αυτόν τον αγώνα έχουμε χρέος όλοι να συμπαρασταθούμε, ενισχύοντας τα προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ, γιατί ο καρκίνος κτυπά την κάθε πόρτα και δεν αφορά μόνο τους άλλους", συμπλήρωσε.
 
Η Άντρη Αναστασιάδη εξήρε το έργο των Lions, λέγοντας πως μαζί με άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, προσφέρουν ισχυρό παράδειγμα παρότρυνσης των μελών της ευρύτερης κοινωνίας, να συμβάλουν όλο και περισσότερο στη διαδικασία της κοινωνικής ανάπτυξης και την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.
 
Ιδιαίτερα, συνέχισε, στην εποχή που ζούμε, με την όξυνση των ανισοτήτων ανάμεσα στους πολίτες και την ανάγκη να αντιμετωπιστούν νέα προβλήματα, η εθελοντική δράση και αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία.
 
Υπέδειξε τέλος ότι ο ρόλος των εθελοντών είναι πάντα επικουρικός και δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις ευθύνες και το ρόλο του κράτους, "αλλά την ίδια ώρα είναι αναγκαίος και πολύτιμος".
 
Η πορεία στη Λεμεσό ξεκίνησε από το χώρο απέναντι από το δικαστικό μέγαρο και κατέληξε στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) , στην οδό Ανεξαρτησίας, με τη συμμετοχή διαφόρων φορέων και οργανώσεων, των τοπικών αρχών και της διοίκησης των Βρετανικών Βάσεων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση