ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ιωνάς: Στην Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις του πραξικοπήματος

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα μεταβεί σήμερα στην συμπρωτεύουσα της Ελλάδας

ΚΥΠΕ

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου μεταβαίνει, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις καθιερωμένες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης από την Ένωση Κυπρίων Βορείου Ελλάδος για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τούρκικης εισβολής του 1974.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Νικολάου θα εκφωνήσει τον επιμνημόσυνο λόγο, την Κυριακή 26 Ιουνίου, στο μνημόσυνο για τους νεκρούς και τη δέηση για τους αγνοουμένους, τα οποία θα τελεστούν από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Γ’ Σώμα Στρατού.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα παραστεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος των αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας στην Καλαμαριά, και στη συνέχεια θα μιλήσει σε εκδήλωση η οποία θα ακολουθήσει στην κεντρική πλατεία της Καλαμαριάς.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο κ. Νικολάου θα έχει χωριστές συναντήσεις με την Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τον Πρύτανη Περικλή Μήτκα καθώς και με τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γεώργιο Δέλλιο τη Δευτέρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση