ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βολές Σ. Ντεκτάς προς τον Ακιντζί

Συνεχίζεται η κόντρα τουκρκοκυπριακής ηγεσίας και Δεξιάς

Η μεγάλη διαμάχη του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας με την τ/κ Δεξιά λαμβάνει νέες διαστάσεις με τον «αντιπρόεδρο» να εξαπολύει νέα μετωπική επίθεση κατά του έργου και του προσώπου του ηγέτη της τ/κ κοινότητας.

«Εμείς εμπιστευόμαστε τον δικό μας Πρόεδρο. Δεν πιστεύουμε σε αυτά που γράφουν οι Ε/κ εφημερίδες και στα όσα λέει ο ηγέτης τους. Το ίδιο ισχύει και για εσάς κύριε Πρόεδρε;», είναι το νέο χαρακτηριστικό μήνυμα του Σερντάρ Ντενκτάς προς τον Μουσταφά Ακιντζί.

Ο κ. Ντενκτάς σε διαδικτυακές δηλώσεις του τονίζει πως: «Ο Αναστασιάδης λέει ότι τα άρθρα του Σχεδίου Αννάν, τα οποία δεν έγιναν αποδεκτά έχουν διορθωθεί. Επίσης έγιναν βελτιώσεις στο Σύνταγμα του 1960. Ακόμη δεν θα υπάρχει στρατός στο νησί».

Στην συνέχεια, απευθυνόμενος στον κ. Ακιντζί, ο κ. Ντενκτάς θέτει το εξής ερώτημα: «Κύριε Πρόεδρε, έχετε εμπιστοσύνη στον Αναστασιάδη και στην πλειοψηφία του Ε/κ λαού;»

Ο κ. Ντεκτάς διερωτάται τι θα γινόταν σε περίπτωση που οι δυο πλευρές έδιναν την συγκατάθεση τους για ένα σχέδιο, το οποίο ερμηνεύουν με πολύ διαφορετικό τρόπο. Ακόμη, υπενθυμίζει ότι σε μια τέτοια στιγμή, η Τουρκία ενδέχεται να μην έχει το δικαίωμα να βρεθεί στο πλευρό των Τουρκοκυπρίων.

Στην ουσία, η νέα επίθεση του κ. Ντενκτάς αποτελεί την συνέχεια της μεγάλης αναμέτρησης που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της τ/κ ηγεσίας και στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση