ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μετά τα παράπονα, βλέπει και Νικόλα ο Έιντε

Θα έβλεπε αρχικά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Μετά από τα παράπονα που εξέφρασε σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ για το γεγονός ότι ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για το κυπριακό, που βρίσκεται για επαφές στην Κύπρο, θα έβλεπε μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα, ο Έσπεν Μπαρθ Έιντε εξέφρασε την ετοιμότητα να δει και το κόμμα του Κέντρου.

Ο ίδιος προτίθεται να επικοινωνήσει με το ΔΗΚΟ για να διευθετηθεί μια συνάντηση, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ, κληθείς να σχολιάσει σημερινή σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ επεσήμανε πως «προφανώς, ο κ. Άιντα δεν θέλει να ακούσει τα κόμματα που έχουν διαφορετική άποψη από το ΑΚΕΛ και τον ΔΗΣΥ» και κάλεσε τον κ. Έιντε «να έρθει να ακούσει και εμάς, για να μπορέσουμε να του μεταφέρουμε τις πραγματικές προσδοκίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελληνοκυπρίων για τη λύση του Κυπριακού.»

«Θα επικοινωνήσουμε με το ΔΗΚΟ για να διευθετηθεί μια συνάντηση,» πρόσθεσε ο κ. Σιντίκ, λέγοντας ότι ο κ. Έιντε «ευχαρίστως θα συναντηθεί με το ΔΗΚΟ», ενώ υπενθύμισε ότι ο κ. Έιντε είχε συνάντηση με το ΔΗΚΟ πρόσφατα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Economist, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση