ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βέλη ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ προς την ημερίδα ενημέρωσης του Ενδιάμεσου

Για κινδυνολογία κάνει λόγο το ΑΚΕΛ-Ενημερώνουν οι ανενημέρωτοι διερωτάται ο ΔΗΣΥ

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Η κοινή ημερίδα ενημέρωσης των στελεχών του Ενδιάμεσου για το κυπριακό, σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη, ιδιαίτερα από ΔΗΣΥ ΑΚΕΛ και προεδρικό, καθώς σφοδρές ήταν οι επικρίσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που παρέθεταν οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί. Το ΑΚΕΛ έριξε τα βέλη του προς τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική προς ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για υπονόμευση της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο περί κινδυνολογίας και αφορισμών. Ο ΔΗΣΥ από την άλλη δεν παρέλειψε να διερωτηθεί, πώς γίνεται ο ενδιάμεσος χώρος ο οποίος καταγγέλλει πως βρίσκεται συνεχώς στο σκοτάδι να προχωρά σε ημερίδες ενημέρωσης επί των όσων συζητούνται.

ΑΚΕΛ: Αφορίζουν όσοι δεν έχουν ρεαλιστικές προτάσεις

«Τα όσα είπε χθες ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ περί υπόσκαψης, υπονόμευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, περί διχόνοιας, εκφοβισμού, εξαπάτησης και προσπάθειας δικαίωσης για το 2004, δεν μπορούν να αφορούν και δεν αφορούν το ΑΚΕΛ» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου για να προσθέσει:

«Δεν είναι το ΑΚΕΛ που καθημερινά κινδυνολογεί. Δεν είναι το ΑΚΕΛ που απορρίπτει τα πάντα χωρίς να καταθέτει θέσεις. Δεν είναι το ΑΚΕΛ που μιλά αόριστα και χωρίς επιχειρήματα εκτοξεύοντας αφορισμούς και αστήριχτες κατηγορίες». Όπως επεσήμανε το ΑΚΕΛ είναι σοβαρό και υπεύθυνο έναντι του λαού ξεκαθαρίζοντας πως οι πολίτες κρίνουν τη συμπεριφορά του καθενός και πως το ΑΚΕΛ δεν θα ακολουθήσει τον ΔΗΚΟϊκό Πρόεδρο.

«Κατηγορούν και αφορίζουν όσοι δεν έχουν σοβαρές και ρεαλιστικές θέσεις και προτάσεις. Κατηγορούν και αφορίζουν όσοι προσπαθούν να κάνουν πολιτική με ανεδαφικά συνθήματα και απαράδεκτα επίθετα».

ΔΗΣΥ: Για ποια συμφωνία ενημερώνουν;

«Αυτοί που δηλώνουν διαρκώς ότι δεν έχουν ενημέρωση και διαμαρτύρονται ότι βρίσκονται στο σκοτάδι, πώς μπορεί να ενημερώνουν άλλους» διερωτήθηκε μέσω ανακοίνωσής του ο ΔΗΣΥ.

«Είδαμε χτες το σεμινάριο των πέντε κομμάτων για ενημέρωση στελεχών για το Κυπριακό, στο οποίο παρευρέθηκαν και σχεδόν όλοι οι ηγέτες των κομμάτων αυτών. Είναι ενδιαφέρον» αναφέρεται. Το ερώτημα όπως επισημαίνεται είναι άλλο: «αυτοί που δηλώνουν διαρκώς ότι δεν έχουν ενημέρωση και διαμαρτύρονται ότι βρίσκονται στο σκοτάδι, πώς μπορεί να ενημερώνουν άλλους;»

«Πώς είναι δυνατό να ενημερώνουν και να αναλύουν μια συμφωνία η οποία δεν υπάρχει ακόμα; εμείς δεν θέλουμε να υποθέσουμε ότι προετοιμάζουν την απόρριψη όποια και αν είναι η συμφωνία.

Παραμένει λοιπόν η απορία για ποιά συμφωνία ενημερώνουν» αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση