ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ακιντζί: Εγώ εξήγησα όλη την πραγματικότητα, ο Έιντε την μισή

Ορόσημο για τις συνομιλίες η 23η Φεβρουαρίου λέει ο Ακιντζί

Η ημερομηνία της 23ης Φεβρουαρίου διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της νέας προσπάθειας για την επίλυση του Κυπριακού Προβλήματος, η οποία ξεκίνησε στα μέσα του 2015.

Μέχρι την επόμενη Πέμπτη, η τ/κ ηγεσία θα καταγράψει με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις της ηγεσίας του Νίκου Αναστασιάδη και θα αναμένει θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα της για την ματαίωση της απόφασης για το ενωτικό δημοψήφισμα και την ομαλή συνέχιση των συνομιλιών.

Την παραπάνω πληροφορία μοιράζεται ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος για μια ακόμη φορά ξεκαθαρίζει ότι το μέλλον των συνομιλιών εξαρτάται αποκλειστικά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο κ. Ακιντζί ασκεί κριτική και στο Έσπεν Μπαρθ Άϊντε για την στάση που τήρησε χθες στα πλαίσια των επαφών του με τους δυο ηγέτες.

Σύμφωνα με τον κ. Ακιντζί ο κ. Άϊντε δήλωσε μονάχα τα μισά από τα συνέβησαν χθες στην συνάντηση των δυο ηγετών. Ο κ. Ακιντζί στέλνει την εξής προειδοποίηση στον κ. Άϊντε: Δεν πρέπει να δημιουργήσει αμφιβολίες στην εμπιστοσύνη που έχει ο τ/κ ηγέτης στο πρόσωπο και στο έργο του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση