ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΚΟ: O Άντρος Κυπριανού έχει απολέσει τη ψυχραιμία του

Δηλώσεις ΔΗΚΟ για την στάση Άντρου στο Κυπριακό

ΚΥΠΕ

Απώλεια ψυχραιμίας χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του κ. Άντρου Κυπριανού, αναφέρει το ΔΗΚΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού:

Αντί ο κ. Άντρος Κυπριανού να επιτίθεται στο Δημοκρατικό Κόμμα και στα άλλα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, θα έπρεπε να σκεφτεί ότι:

Συμπλέει πλήρως με τον κ. Αναστασιάδη και την ηγεσία του ΔΗΣΥ και στηρίζει την αποτυχημένη στρατηγική που ακολουθείται στο κυπριακό.

Πόνταρε λανθασμένα και χωρίς εναλλακτικό σχέδιο, όλες τις ελπίδες για εξεύρεση λύσης, στη δήθεν καλή διάθεση του κατοχικού ηγέτη και του κ. Ερντογάν.

Στηρίζει όλες τις υποχωρήσεις του κ. Αναστασιάδη και ζητά επιπρόσθετες.

Πρωτοστατεί στην εμπέδωση του αφηγήματος ότι ευθύνονται οι Ελληνοκύπριοι για τη μη-λύση αλλά και για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.

Δικαιολογεί σχεδόν πάντα τον κ. Ακκιντζί.

Ο κ. Κυπριανού έπρεπε να αναλογιστεί τις πολιτικές ευθύνες των πράξεων του, αντί να ψάχνει εχθρούς και αντιπάλους και να τα βάζει με το Δημοκρατικό Κόμμα και τον ενδιάμεσο χώρο.

Το Δημοκρατικό Κόμμα επαναλαμβάνει την πρόταση του για χάραξη νέας στρατηγικής, η οποία να αντιμετωπίζει το αδιέξοδο στο κυπριακό και να δημιουργεί την προοπτική για επίτευξη διαρκούς και βιώσιμης λύσης, με τη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και το σεβασμό των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών.

Και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου. Μια αλλαγή που μπορεί να πετύχει ο ενδιάμεσος χώρος και οι πολίτες και κοινωνικοί φορείς, που διαφωνούν με τη στρατηγική των τελευταίων εννέα χρόνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση