ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικόλας: Η μελανότερη στιγμή του κυπριακού η επόμενη Παρασκευή

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος ΔΗΚΟ μετά τη μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΚΥΠΕ

Τη θέση ότι την επόμενη Παρασκευή θα έχουμε στη Βουλή, όπως όλα δείχνουν, μια από τις μελανότερες στιγμές του κυπριακού Ελληνισμού μετά από το 1974, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι εναπόκειται σε όλους μας να αποφασίσουμε αν θέλουμε να ακολουθήσουμε την οδό της ταπείνωσης και του εξευτελισμού ή την οδό της εθνικής αξιοπρέπειας και της διεκδίκησης.

Σε δήλωσή του μετά τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Λευκωσία, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «οι αγωνιστές του `21 αγωνίστηκαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για τις αρχές της δημοκρατίας και της ελευθερίας». Και γι' αυτό, πρόσθεσε, «αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για ολόκληρο τον Ελληνισμό καθώς πολέμησαν για την επιβίωση αλλά και την αναγέννηση του Ελληνισμού».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αποτελούν λαμπρό παράδειγμα ιδιαίτερα για το δοκιμαζόμενο κυπριακό Ελληνισμό, ο οποίος δυστυχώς συνεχίζει το δικό του δύσκολο αγώνα διεκδικώντας τη δική του ελευθερία και ανεξαρτησία».

Σήμερα, συνέχισε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, «γιορτάζουμε και τιμούμε την πιο λαμπρή επέτειο στην ιστορία του Ελληνισμού». Δυστυχώς, πρόσθεσε, «την επόμενη Παρασκευή, θα έχουμε στη Βουλή, όπως όλα δείχνουν, μια από τις μελανότερες στιγμές του κυπριακού Ελληνισμού μετά από το 1974».

«Εναπόκειται σε όλους εμάς να αποφασίσουμε αν θέλουμε να ακολουθήσουμε την οδό της ταπείνωσης και του εξευτελισμού ή την οδό της εθνικής αξιοπρέπειας και της διεκδίκησης», είπε. Εγώ, σημείωσε, «δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία τι θα επιλέξει ο κυπριακός Ελληνισμός».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση