ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρχισαν τα όργανα στη Συμμαχία μετά την παραίτηση Θεολόγου

Να επιστρέψει την έδρα λέει ο Ανδρεάς Θεμιστοκλέους χαρακτηρίζοντας αθέμιτη την ανεξαρτητοποίηση

Newsroom K

Μετά την ανακοίνωση της Άννας Θεολόγου να παραιτηθεί από τη Συμμαχία Πολιτών και να ανεξαρτητοποιηθεί ως βουλευτής , άρχισαν και οι πρώτες αντιδράσεις στο Κίνημα και επικρίσεις για τη στάση της βουλευτού Αμμοχώστου.

Ενδεικτική η τοποθέτηση του στελέχους της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέα Θεμιστοκλέους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης: «Θεμιτή η διαφωνία ακόμη και η αποχώρηση. Έστω αν καταπατεί την έννοια του σεβασμού σε συλλογικές αποφάσεις. Η μόδα ανέξοδης επανάστασης & βουλευτικής ανεξαρτησίας είναι παντελώς αθέμητη. Ανεξαρτησία ισούται με επιστροφή της έδρας στη Συμμαχία ΠΟλιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεμιστοκλέους, με τον Γιώργο Λιλλήκα να αναδημοσιεύει την ανάρτησή του.

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους δεν ήταν ο μόνος που αντέδρασε. Ο Ανδρέας Αποστόλου έκανε και εκείνος τη δική του τοποθέτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, σημειώνοντας πως κόμματα προσπάθησαν να προσεγγίσουν στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών για να τα εντάξουν κοντά τους.

«Γνωρίζουμε ότι από την επόμενη μέρα του πρώτου γύρου των εκλογών κάποια στελέχη κόμματος και συγκεκριμένος υποψήφιος επικοινωνούσαν συστηματικά με στελέχη της συμμαχίας πολιτών ζητώντας τους να παραιτηθούν και να τους εντάξουν κοντά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Λιλλήκας δεν τοποθετήθηκε δημοσίως για το ζήτημα, πέραν του να αναδημοσιεύσει την απάντηση της Συμμαχίας Πολιτών προς την Άννα Θεολόγου, κατά την οποία παρομοιάζεται η στάση της με αυτήν του Παύλου Μυλωνά, αλλά και αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του κ. Θεμιστοκλέους για επιστροφή της έδρας.

Με Μαλά η Θεολόγου

Η κίνηση της Άννας Θεολόγου πάντως σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως για το που αποσκοπεί. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές η ίδια αναμένεται να στηρίξει και επίσημα τον Σταύρο Μαλά ενώ όπως επισημαίνεται με νόημα έχει άριστες σχέσεις πλέον με το ΑΚΕΛ. Άλλωστε και η ίδια σε τοποθετήσεις της ξεκαθάρισε πως οι θέσεις της με ΑΚΕΛ συγκλίνουν πολύ στα κοινωνικοοικονομικά 

ΣΧΟΛΙΑ

Τα περί επιστροφής έδρας τα ακούσαμε και άλλες φορές. Μην περιμένετε κάτι τέτοιο να συμβεί.

knak
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αρέστη για ΣΚΤ: «Εννεν δικά μας τα λεφτά αν τα ξοδέψουμε εν πειράζει»

«53 στελέχη της Συνεργατικής είχαν εταιρικές κάρτες! Απίστευτο! Κακοδιαχείριση σε βαθμό κακουργήματος. ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  11:10

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Συμφωνώ με τον CGA. Χρωστάμε πολλά στους Ρώσους. Στο κάτω-κάτω μην ξεχνάμε πόσο μας στήριξαν και έστειλαν ...»
Ανώνυμος  |  11:02

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Τις απώλειες εσόδων θα τις αναπληρώσουν τα ναυτάκια του Έκτου Στόλου! (Εδώ γελάμε). Αρκετά μας άντεξαν ...»
CGA  |  08:25

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση