ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

Δείχνει Μαλά η Θεολόγου

Είμαστε πιο κοντά με Σταύρο Μαλά στην οικονομία λέει η βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Η Κυριακή ήταν αναμφίβολα μία δύσκολη νύχτα για τη Συμμαχία Πολιτών και για τον Γιώργο Λιλλήκα, καθώς οι όποιες ελπίδες περί ανατροπής και εκπλήξεων διαψεύστηκαν, με τον κ. Λιλλήκα να λαμβάνει 2.2% και να έρχεται τελευταίος. Το πώς θα κινηθεί ο Γιώργος Λιλλήκας στον β' γύρο είναι ένα ζήτημα ανοικτό, όσοι όμως γνωρίζουν το πολιτικό παρασκήνιο, είναι βέβαιοι πως αν και  είναι ο μεγάλος χαμένος της εκλογικής μάχης, σίγουρα το παιχνίδι δεν έχει λήξει για τον ίδιο. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα κινηθούν πλέον οι συνεργάτες του, αν δηλαδή θα τον ακολουθήσουν ή αν θα λάβουν τις δικές τους αποφάσεις. 

Είμαστε πιο κοντά με Σταύρο Μαλά στην οικονομία είπε το βράδυ των εκλογών η βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών Άννα Θεολόγου, κάτι που επανέλαβε στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ. Όπως επεσήμανε η Συμμαχία Πολιτών έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή πως στόχος είναι να αλλάξει η κυβέρνηση Αναστασιάδη και με δεδομένο αυτό δύο διαφαίνεται πως θα είναι οι επιλογές: η κατά συνείδηση ψήφος της Συμμαχίας Πολιτών ή η σύμπλευση με τον Σταύρο Μαλά.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως την νύχτα των εκλογών ο Γιώργος Λιλλήκας επεσήμανε πως η προτεραιότητα για την όποια συνεργασία θα είναι οι θέσεις του υποψηφίου στο κυπριακό. Με αυτό ως δεδομένο, πολιτικοί κύκλοι βλέπουν πιο εύκολη τη σύμπλευσή του με τον Νίκο Αναστασιάδη παρά με τις θέσεις του κ. Μαλά.

Το επιτελείο του κ. Λιλλήκα θα συνεδριάσει στις 4 το απόγευμα για να κάνει έναν πρώτο απολογισμό και να εξετάσει την επόμενη μέρα. Θα ακολουθήσει την ίδια μέρα γραμματεία της Συμμαχίας Πολιτών ενώ η σύγκλιση της ανωτάτης συγκλήτου θα γίνει όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη. Στη Συμμαχία Πολιτών επισημαίνουν πως θα αποφασίσουν τα συλλογικά όργανα ψηφίζοντας το πώς θα πορευθεί η Συμμαχία πολιτών και αν θα επιδιώξει την όποια συνεργασία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

ΣΚΤ: Καλύφθηκε ο στόχος για το σχέδιο εθελούσιας εξόδου

«Η πειρα μας λεει οτι πολυ συντομα θα προκυψουν πλεονασμοι ακομη τοσων υπαλληλων, πολλοι απο τους οποιους ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  13:09

Αυτά αναφέρονται στο υπόμνημα που θα παραλάβουν οι εκπαιδευτικοί

«Το κράτος διαχρονικά υπέκυπτε στις απαιτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων και των ...»
Α Αντωνιάδης  |  13:02

Η Τουρκία στρέφεται στην ΕΕ

«Δείξετε του πόρτα!!!»
knak  |  18:37

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση