ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΚΟ για συνέντευξη Αναστασιάδη: Ξεπέρασε τον εαυτό του σε χυδαιότητα

Προσβλητικός απέναντι στη Φωτεινή Παπαδοπούλου ο Πρόεδρος λένε ΔΗΚΟ και επιτελείο Νικόλα

Newsroom K

Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Αναστασιάδη εξαπέλυσε ΔΗΚΟ και επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου μετά και την αναφορά του Προέδρου σε συνέντευξή του στην "Κ" οτι τα ΜΕΔ δεν θα λυθούν με τα λεφτά της μαμάς. Τόσο το ΔΗΚΟ όσο και το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου εξέδωσαν ανακοίνωση επισημαίνοντας πως ο Νίκος Αναστασιάδης ξεπέρασε τον εαυτό του σε χυδαιότητα και ανηθικότητα. Σημειώνεται δε πως η εν λόγω αναφορά είναι προσβλητική και απαξιωτική απέναντι στη Φωτεινή Παπαδοπούλου και τον εθνικό ευεργέτη Αναστάσιο Λεβέντη. Θέση πήρε και ο Σταύρος Μαλάς χαρακτηρίζοντας ανήθικη την επίθεση Αναστασιάδη κατά του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης μιλώντας στην «Κ» έκανε αναφορά στο πρόβλημα των ΜΕΔ, τονίζοντας τα βήματα που έχουν γίνει και από κυβερνητικής πλευράς στο ζήτημα αλλά και λέγοντας πως «δεν θα αρχίσω να υπόσχομαι ότι θα υπάρξει κούρεμα δανείων όπως ακούω κάποιους να λεν σαν να είναι από τα λεφτά της μαμάς τους ή της κληρονομιάς που πήραν από τον οποιοδήποτε».

Ο κ. Αναστασιάδης ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε χυδαιότητα και ανηθικότητα.

Αφού για 5 χρόνια δεν ασχολήθηκε με το τεράστιο πρόβλημα των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων και μη έχοντας κάποια απάντηση στην πρόταση Νικόλα Παπαδόπουλου για τη δημιουργία ενός Δημόσιου Φορέα Διαχείρισης των Μη-Εξυπηρετούμενων Δανείων, ο κ. Αναστασιάδης, σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή», μίλησε προσβλητικά, ειρωνικά και απαξιωτικά για την κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου και τον εθνικό ευεργέτη Αναστάσιο Λεβέντη, απάντησε επι του σημείου αυτού το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου.

Η προσπάθεια του να πλήξει τις προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου, αναφερόμενος στην κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, η οποία έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του λαού για το τεράστιο και ουσιαστικό φιλανθρωπικό της έργο, είναι κατάπτυστη, τονίζει με τη σειρά της η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ και προσθέτει ότι η πολιτικά ανήθικη αναφορά του κ. Αναστασιάδη αποδεικνύει επίσης:

• Την έλλειψη σοβαρότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας
• Την απουσία σχεδίου αντιμετώπισης των σοβαρών προβλημάτων της οικονομίας, όπως τα Μη – Εξυπηρετούμενα Δάνεια.
• Τον πανικό, στον οποίο έχει περιέλθει ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης και τα επιτελείο του, από την απήχηση που έχουν οι προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου στο λαό.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, με τη συνέντευξη του στην εφημερίδα Καθημερινή, επιβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να αφήνει το χειρισμό των καίριας σοβαρότητας ζητημάτων που απειλούν την κυπριακή οικονομία, στον αυτόματο πιλότο.

"Θέση στο όλο θέμα πήρε και ο υποψήφιος για την προεδρία Σταύρος Μαλάς χαρακτηρίζοντας ως ανήθικη επίθεση τη δήλωση Αναστασιάδη. 

Εδώ και κάποιες μέρες έχω καλέσει τους ανθυποψήφιους μου να διαχειριστούμε τα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν την κυπριακή οικονομία και κοινωνία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτά τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται ούτε με ανέξοδη παροχολογία αλλά ούτε και με τοποθετήσεις που υποβιβάζουν το πολιτικό ήθος στη χώρα μας.

Σε σημερινή του συνέντευξη ο απερχόμενος Πρόεδρος, αντί να απαντήσει σε αυτά τα προβλήματα με επιχειρήματα επέλεξε με ανήθικο τρόπο να επιτεθεί κατά ανθυποψηφίου του. Εμείς από καιρό, λαμβάνοντας τα μηνύματα από την κοινωνία αλλά και με σεβασμό προς την ίδια την κοινωνία και την κρίση της, προτείναμε αξιόπιστες λύσεις για τα προβλήματα που μπορούμε να λύσουμε, αλλά δώσαμε και αξιόπιστες απαντήσεις για τα προβλήματα που δεν μπορούμε να επιλύσουμε με ειλικρίνεια.

Είναι για αυτό το λόγο που οι πολίτες στηρίζουν συνεχώς τη δική μας προσπάθεια, και είναι για αυτό το λόγο που οι δημοσκοπήσεις που είδαν και σήμερα το φως της δημοσιότητας μας δείχνουν να περνάμε με αποφασιστικότητα στο δεύτερο γύρο και με κάθε αξίωση να κερδίζουμε τις Προεδρικές εκλογές.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας, ότι με την ανάληψη της Προεδρίας όχι μόνο θα πολιτευτούμε με σοβαρότητα αλλά θα πολιτευτούμε με το δέοντα σεβασμό και προς τη διαφορετική άποψη γιατί αυτό προάγει τη δημοκρατία στη χώρα μας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μαλάς.

Στη συζήτηση μπήκε και ο Γιώργος Περδίκης που έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter σχετική με τη συνέντευξη Αναστασιάδη τοποθέτηση.

«Δεν ξέρω αν "τα λεφτά της μαμάς" μπορούν να λύσουν το πρόβλημα των ΜΕΔ. Το σίγουρο είναι ότι με την αδιαφορία του Αναστασιάδη και την αναλγησία του Χάρη, δεν πρόκειται να λυθεί ποτε #cyprus», έγραψε.

Έντονη και η τοποθέτηση των στελεχών του επιτελείου του Νικόλα Παπαδόπουλου, Χρύση Παντελίδη και Άννας Κουκκίδου Προκοπίου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αρέστη για ΣΚΤ: «Εννεν δικά μας τα λεφτά αν τα ξοδέψουμε εν πειράζει»

«53 στελέχη της Συνεργατικής είχαν εταιρικές κάρτες! Απίστευτο! Κακοδιαχείριση σε βαθμό κακουργήματος. ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  11:10

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Συμφωνώ με τον CGA. Χρωστάμε πολλά στους Ρώσους. Στο κάτω-κάτω μην ξεχνάμε πόσο μας στήριξαν και έστειλαν ...»
Ανώνυμος  |  11:02

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Τις απώλειες εσόδων θα τις αναπληρώσουν τα ναυτάκια του Έκτου Στόλου! (Εδώ γελάμε). Αρκετά μας άντεξαν ...»
CGA  |  08:25

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση