ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:31
 

Έκκληση Λιλλήκα προς γιατρούς για να προχωρήσει το ΓεΣΥ

Επισκέφθηκε σήμερα το Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας και μοίρασε ευχές και δώρα στα παιδιά

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Έκκληση προς τους γιατρούς να δείξουν πνεύμα συναίνεσης για να προχωρήσει η υλοποίηση του ΓεΣΥ, απεύθυνε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας και μοίρασε ευχές και δώρα στα παιδιά.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη, ο κ. Λιλλήκας είπε πως διαπίστωσαν για άλλη μια φορά τις ελλείψεις που υπάρχουν στα κρατικά νοσηλευτήρια, καθώς και τη μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό, γιατρούς και νοσηλευτές, και σε εξοπλισμό και κτηριακές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Λιλλήκας μαζί με τις ευχές του σε όλα τα παιδιά για υγεία μέσα στο νέο έτος και ευτυχισμένα Χριστούγεννα, προέβη και μια έκκληση προς του παιδιάτρους όπως δείξουν πνεύμα συναίνεσης για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, με καλή βούληση, την εφαρμογή του ΓεΣΥ .

«Είναι μεγάλη ανάγκη για την κυπριακή κοινωνία να εφαρμοστεί στον τόπο μας ένα ΓεΣΥ καθολικό που θα καλύπτει όλες τις κατηγορίες των πολιτών, με συνεισφορά στο πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης», είπε και σημείωσε πως πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι θα συνεισφέρουν για τη δημιουργία του ΓεΣΥ ο καθένας στον βαθμό που μπορεί, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.

Ο κ. Λιλλήκας ανέφερε ότι αντιλαμβάνεται πως "υπάρχουν τα προσωπικά οικονομικά συμφέροντα ή τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα". Όμως αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων θα πρέπει να πρυτανεύσει η αγάπη, το αίσθημα της συνεισφοράς στον συνάνθρωπο μας και όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η δημιουργία του ΓεΣΥ είναι ένα μεγάλο εθνικό στοίχημα, είπε.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών ευχήθηκε σε όλους υγεία, αγάπη, χαρά και ευτυχία. «Να παραμερίσουμε τις όποιες μικρές διαφορές έχουμε στην καθημερινή μας ζωή και στην πολιτική ζωή και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κτίσουμε πάνω σε αυτά που μας ενώνουν, που είναι η αγάπη προς τον τόπο και τον συνάνθρωπο. Είμαι σίγουρος ότι οι μικρές διαφορές με καλή βούληση και θέληση ξεπερνιούνται», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X