ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έρογλου: Ο Ακιντζί παίζει το παιχνίδι των Ε/κ

Η πρόταση του Τ/Κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί είναι λάθος και προκαλεί ζημιά δήλωσε ο πρώην Τ/κ ηγέτης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το παιχνίδι των Ε/Κ παίζει ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σύμφωνα με τον πρώην Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου ο οποίος υποστήριξε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να βγάλουν την Τουρκία από την Κύπρο. Ο Ντερβίς Έρογλου είπε ότι “αυτοί που δεν επιθυμούν μια ισχυρή Τουρκία, οι εχθροί της ‘τδβκ’, κάνουν λογαριασμούς για να επωφεληθούν βγάζοντας την Τουρκία από την Κύπρο”.

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ντογάν, ο Ντερβίς Έρογλου είπε “κανείς να μην κάνει όνειρα, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει”. Υποστήριξε ότι η πρόταση του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί είναι λάθος, άκαιρη και προκαλεί ζημιά. “Ό,τι και να πει ο κ. Ακιντζί η Ε/κ πλευρά βλέπει το πλαίσιο Γκουτέρες ως ένα έγγραφο που καταργεί τις εγγυήσεις της Τουρκίας και το μονομερές της δικαίωμα, έτσι το βλέπει”, ανέφερε προσθέτοντας ότι έχει γίνει αποδεκτό να αναθεωρηθούν οι εγγυήσεις της Τουρκίας αλλά κανένας δεν ενέκρινε την κατάργησή τους. 

Σύμφωνα με τον Ντερβίς Έρογλου, ο Μουσταφά Ακιντζί δεν έπρεπε να παίξει το παιχνίδι των Ε/κ. “Κανείς να μην προσπαθήσει να δείξει ότι η εκ περιτροπής προεδρία έχει την ίδια αξία με την κατάργηση των εγγυήσεων της Τουρκίας”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι ο τουρκικός στρατός γλίτωσε τους Τ/κ από την ομηρία των Ε/κ. Υποστήριξε ότι είναι επικίνδυνο να το αλλάξει αυτό το Μουσταφά Ακιντζί και εξέφρασε την ελπίδα να εγκαταλείψει αυτό το λάθος. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Τα πάνω κάτω στο ΔΣ της Cyta από γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα

«Ο καλύτερος κουγκάς της κυβέρνησης!!! Καλλύτερο εν θέλει!!! Aκούεις τον και σβήνεις την τηλεόραση!!! ...»
knak  |  20:48

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση