ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση είναι ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Newsroom K

Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση, το ΕΚ είναι από καιρό ενεργό στα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και άλλα. Στο γράφημα μας, με ένα κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο, θα βρείτε όλους τους λογαριασμούς του ΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία δραστηριοποιείται.

Το EP Newshub, είναι μια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία μπορείτε να βρείτε όλα όσα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από του ευρωβουλευτές, τον πρόεδρο και τις πολιτικές ομάδες.

Στο Twitter, θα βρείτε όλα τα νέα του ΕΚ σε 24 γλώσσες, ενώ στο Facebook μπορείτε να λάβετε μέρος σε συζητήσεις με ευρωβουλευτές, να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις, βίντεο αλλά και σε απευθείας σύνδεση σημαντικά γεγονότα και συζητήσεις με τους εισηγητές και άλλα μέλη του ΕΚ.

Επίσης, αν θέλετε να βρείτε άρθρα με τα τελευταία νέα του ΕΚ μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Reddit, το LinkedIn και το Google+.

Για φωτογραφίες και βίντεο ακολουθήστε μας στο Instagram, το Flickr αλλά και στο Snapchat, ενώ στο Pinterest μπορείτε να βρείτε όλα τα γραφήματα του ΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Follow Europe: Τελευταία Ενημέρωση

X