ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χρ.Στυλιανίδης: Στην Τουρκία για έλεγχο και συμμετοχή σε συνέδριο

Θα παρακολουθήσει το Ευρωπαϊκό Φόρουμ για μείωση των κινδύνων καταστροφών στην Κων/πολη

Newsroom K

Ο Επίτροπος για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης βρίσκεται σήμερα στην Τουρκία για να παρακολουθήσει το Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τη μείωση των κινδύνων καταστροφών στην Κωνσταντινούπολη και να επισκεφθεί τα έργα ανθρωπιστικής βοήθειας που χρηματοδοτούνται μέσω του μηχανισμού της ΕΕ για τους Πρόσφυγες στην Τουρκία.

Ο Επίτροπος Στυλιανίδης δήλωσε φτάνοντας στην Τουρκία πως οι φυσικές καταστροφές μας επηρεάζουν όλο και περισσότερο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και πως πρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην πρόληψη ώστε να σωθούν ζωές και όλες οι κοινότητες να είναι καλύτερα προετοιμασμένες στο μέλλον. Τόνισε δε ότι το συγκεκριμένο φόρουμ είναι ένα σημαντικό γεγονός για τους αρμόδιους φορείς που συνεργάζονται για να διασφαλίσουν τη μείωση του κινδύνου και των επιπτώσεων των καταστροφών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Επίτροπος δήλωσε πως υποστηρίζει την πρόληψη των καταστροφών και των προσπαθειών της ετοιμότητας των συμμετεχόντων κρατών μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ, της οποίας η Τουρκία είναι μέλος.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Follow Europe: Τελευταία Ενημέρωση