ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:05
 

Συνάντηση πολιτικών ηγετών ΕΚ μετά την ενεργοποίηση του Άρθρου 50

Θα συζητηθούν οι συνέπειες της ενεργοποίησης του άρθρου 50 από τη βρετανική κυβέρνηση

Newsroom K

Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συναντηθεί για την προετοιμασία της Συνόδου της Ολομέλειας του Απριλίου το απόγευμα της Τετάρτης, συμπεριλαμβανομένης και της αντίδρασης στην αναμενόμενη ανακοίνωση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου της  πρόθεσης της για αποχώρηση από την ΕΕ.

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Antonio Tajani, οι ηγέτες των πολιτικών ομάδων, ο επικεφαλής της διαπραγμάτευσης του ΕΚ με το Ηνωμένο Βασίλειο Guy Verhofstadt και η Πρόεδρος της Επιτροπής Συνταγματικών υποθέσεων  Danuta Hübner, θα συζητήσουν τις συνέπειες της ενεργοποίησης  του άρθρου 50 από τη βρετανική κυβέρνηση.

Η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων (Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής των πολιτικών ομάδων) έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Κύπρου

Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Antonio Tajani και τον Διαπραγματευτή του ΕΚ Guy Verhofstadt (Φιλελεύθεροι, Βέλγιο) (περίπου 18:15 ώρα Κύπρου) στην αίθουσα διασκέψεων Άννα Πολιτκόφσκαγια (PHS 00A050).

Η Υπηρεσία Οπτικοακουστικών μέσων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα καλύψει τις αφίξεις και την έναρξη της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης κατά την έναρξη της Διάσκεψης των Προέδρων. Η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί ζωντανά από το EBS και διαδικτυακά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Follow Europe: Τελευταία Ενημέρωση

X