ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαλάς: Να καλλιεργηθεί μια νέα κουλτούρα στην πολιτική

Οι πολίτες μου πιστώνουν ήθος, εντιμότητα, σοβαρότητα και ειλικρίνεια, τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Για οργανωμένη παραπληροφόρηση και σκόπιμη διαστρέβλωση των θέσεών του μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς, σημειώνοντας ωστόσο ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να πολιτεύεται με ήθος, εντιμότητα, σοβαρότητα και ειλικρίνεια, κάτι που, όπως είπε, οι πολίτες του πιστώνουν, με βάση τις δημοσκοπήσεις.

Είπε ακόμα ότι εάν εκλεγεί θα δημιουργήσει μια κυβέρνηση ευρείας κοινωνικοπολιτικής αποδοχής.

«Παρά τις επιθέσεις που δεχόμαστε, παρά την οργανωμένη παραπληροφόρηση και τη σκόπιμη διαστρέβλωση των θέσεών μας, εμείς δεν πρόκειται να παρασυρθούμε ή να ενδώσουμε σε τέτοιου είδους πρακτικές. Επιμένουμε σε αυτό που μας χαρακτηρίζει και πιστεύουμε και οι πολίτες το επιζητούν: πολιτικό ήθος, εντιμότητα, σοβαρότητα και ειλικρίνεια» δήλωσε ο κ. Μαλάς σε διάσκεψη Τύπου στο επιτελείο του.

Τόνισε πως «είναι απαραίτητο να καλλιεργήσουμε μια νέα κουλτούρα στην πολιτική», προσθέτοντας ότι «δικαίως οι πολίτες απαξιώνουν πολιτικές συμπεριφορές και είναι δική μας υποχρέωση να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και να πείσουμε με επιχειρήματα, ρεαλιστικές προτάσεις και μακριά από δημαγωγίες».

Ο Σταύρος Μαλάς είπε πως εάν οι πολίτες τον τιμήσουν με την ψήφο τους θα πρέπει «να είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσω με συνέπεια τον ίδιο δρόμο που χάραξα προεκλογικά, κάνοντας πράξη όλες εκείνες τις υποσχέσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητα του πολίτη».

Κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν, υποσχόμενος ότι η χώρας θα μπει σε μια νέα εποχή.

Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Μαλάς είπε ότι καταγράφουν ακόμα περισσότερη ανοδική πορεία της υποψηφιότητάς του, «καταγράφουν όμως και κάτι πάρα πολύ σημαντικό: Ότι αυτό το οποίο λέμε σήμερα, δηλαδή ότι οι πολίτες επιζητούν σοβαρότητα, εντιμότητα, ειλικρίνεια και ήθος στην πολιτική, μας το πιστώνουν με συντριπτική υπεροχή και γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε με αυτή την προσέγγιση γιατί θέλουμε την κοινωνία να είναι κοντά στους πολιτικούς, θέλουμε την κοινωνία να συμμετέχει στη διαμόρφωση πολιτικής και είναι γι΄αυτό το λόγο που εμείς υποσχόμαστε στους πολίτες ότι αν μας τιμήσουν με την ψήφο τους θα δημιουργήσουμε μια κυβέρνηση ευρείας κοινωνικοπολιτικής αποδοχής».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Οριζόντια ψήφος τώρα. Τέρμα στην κομματοκρατία »
Αλέξης  |  13:02

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Ο Γκαίμπελς πέθανε, ζήτω ο γκαιμπελισμός!!!»
Ai Em  |  10:06

Κουρσουμπά: Ο Γ. Ελεγκτής τροφοδοτεί τη δίψα για κουτσομπολιό

«ρωτα τον και για τις δικές του λαμογιές και τα ποινικά αδικήματα που έκανε ρε αρνι .... ΟΠΑΠ/ΝΟΜΙΚΗ ...»
ANNA ΑΝΤΩΝΙΟΥ  |  16:04

Ιωνάς: Θα εκπλαγείτε με τα άτομα στη δομή της εμπορίας ναρκωτικών

«Κ. Νικολάου – έχετε αποτύχει, μεχρι στιγμής, παταγωδώς να περιορίσετε το οργανωμένο έγκλημα. Η εμπορία ...»
Κωνσταντίνος  |  14:04

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση