ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρεμιέρα Κατσουρίδη με αντιπαράθεση Προδρόμου

Θυμήθηκαν το κούρεμα του 13 και ποιος ευθύνεται γι' αυτό

Newsroom K

Την πρώτη του εμφάνιση στον προεκλογικό υπέρ της υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κρατικό κανάλι ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Νίκο Κατσουρίδης, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομου Προδρόου για την απόφαση του κουρέματος.

Μιλώντας για το ζήτημα της τηλεμαχίας ο κ. Κατσουρίδης επεσήμανε ότι επικρατεί μία μεγάλη οικονομική ανισότητα τα τελευταία χρόνια, παρά την μερική οικονομική ανάκαμψη.

Ο Πρόδρομος Προδρόμου επεσήμανε το χάος που ανέλαβε ο Νίκος Αναστασιάδη και πως η βουλή ευθύνεται για το κούρεμα καταθέσεων που δεν ψήφισε το ειδικό τέλος που πρότεινε αρχικά ο κ. Αναστασιάδης.

Ο κ. Κατσουρίδης ρωτούσε επανειλημμένως τον Πρόδρομο Προδρόμου για ποιο λόγο δεν ψήφισε τότε το ειδικό τέλος που πρότεινε αρχικά ο κ. Αναστασιάδης αφού ήταν ορθότερο και προτίμησε να τηρήσει αποχή, με τον κ. Προδρόμου να επιρρίπτει ευθύνες στο ΑΚΕΛ ότι έφερε τον κ. Λαπαβίτσα ο οποίος ετοίμασε μελέτη για έξοδο της Κύπρο από το ευρώ και επιστροφή στη λίρα, με τον κ. Κατσουρίδη να διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τέθηκε επίσημα ποτέ από το ΑΚΕΛ ζήτημα επιστροφής στη λίρα.

"Δεν γίνεται να συνεχίσει αυτό το παραμύθι όταν τους έπαιρναν τηλέφωνο από το προεδρικό, εγώ εκεί ήμουν" ανέφερε ο κ. Κατσουρίδης αφήνοντας να νοηθεί πως το Προεδρικό πίεζε τον ΔΗΣΥ να υπερψηφίσει την πρόταση του Νίκου Αναστασιάδη με τον κ. Προδρόμου να διαψεύδει τα περί τηλεφωνήματος από το προεδρικό. 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κάνοντας μία υπέρβαση, ήρθε τέσσερις ώρες στη βουλή μίλησε στους 56 και μας εξήγησε τι παιζόταν. Κάποιοι μάζεψαν 3 000 αλαλάζον πλήθος που μας έφτυνε για να ψηφίσουν όχι νομίζοντας πως θα γωνιάσουμε τους δανειστές ανέφερε ο κ. Προδρόμου, με τον κ. Κατσουρίδη να ζητά από τον δημοσιογράφο να τους φέρει σε άλλη εκπομπή να μιλήσουν αποκλειστικά για το κούρεμα 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ερχιουρμάν: Θέλουμε λόγο στους υδρογονάνθρακες, όχι μόνο μερίδιο

«Ας του δωσουμε αυτά που θελει! Έλα παρτα: ο!ο»
Μπιχτης  |  23:53

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Οριζόντια ψήφος τώρα. Τέρμα στην κομματοκρατία »
Ευάγγελος Αναστασιάδης  |  17:17

Ανοικτή επιστολή Χριστόφια προς Πρόεδρο Αναστασιάδη

«Τώρα θα αρχίσουν τα αλαλάζοντα τύμπανα και οι γκρανκάσες της ακροδεξιάς και του ούτω καλούμενου ενδιάμεσου ...»
Ai Em  |  10:42

Ανοικτή επιστολή Χριστόφια προς Πρόεδρο Αναστασιάδη

«Όλα τα ψυχολογικά αυτού του ανθρώπου εμπεριέχονται στην τελευταία του πρόταση "Υ.Γ.: Επιφυλάσσω στον ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:26

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση