ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

5289 Κύπριοι θα ψηφίσουν σε 15 εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7:00 π.μ. και θα διακοπεί στις 12:00 μ.μ. για διάλειμμα μίας ώρας

ΚΥΠΕ

Σε δεκαπέντε εκλογικά κέντρα σε εννέα πόλεις της Ελλάδας θα ψηφίσουν, σήμερα, οι Κύπριοι πολίτες για τις Προεδρικές Εκλογές.

Όπως ενημέρωσε η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα 5289 Κύπριοι έχουν μεταφέρει το εκλογικό τους δικαίωμα και θα μπορούν να ψηφίσουν στα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, 5 εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν στην πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, 3 στη Θεσσαλονίκη (2ο Γυμνάσιο – 2ο ΓΕΛ) και από ένα σε Πάτρα (2ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών), Ηράκλειο (κτίριο Δημοτικής Αστυνομίας), Λάρισα (αμφιθέατρο Δημοτικής Πινακοθήκης), Ιωάννινα (3ο Δημοτικό Σχολείο), Βόλο (αίθουσα εκδηλώσεων στο κεντρικό κτίριο του δημαρχείου), Κομοτηνή (αίθουσα Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής του δήμου) και Ρέθυμνο ( ΚΑΠΗ Μασταμπά).

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7:00 π.μ. και θα διακοπεί στις 12:00 μ.μ. για διάλειμμα μίας ώρας. Η ψηφοφορία θα επαναρχίσει η ώρα 1:00 μ.μ. και θα λήξει στις 6.00 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023