Κούσιος-Χάρης εξηγούν γιατί Υπουργοί και ΔΗΣΥ απάντησαν σε Χριστοδουλίδη

Προκλητικές αναφορές του κ. Χριστοδουλίδη οι οποίες προσβάλλουν τα στελέχη της Κυβέρνησης και της παράταξης, ανέφερε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι Υπουργοί της κυβέρνησης με κοινή τους ανακοίνωση «άδειασαν» τον Νίκο Χριστοδουλίδη αναφορικά με τα όσα ανέφερε στην Καθημερινή για διαβουλεύσεις με στελέχη της κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ προκειμένου να συμμετάσχουν στη διακυβέρνηση σε περίπτωση που εκλεγεί. Κυριάκος Κούσιος και Χάρης Γεωργιάδης μίλησαν για την εν λόγω ανακοίνωση αλλά και για την απουσία του Κώστα Καδή από τη λίστα.

Ο Υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος σε δηλώσεις του στον Ant1 είπε «η επιστολή ήταν έτοιμη και μας είχε κοινοποιηθεί και δώσαμε τη συγκατάθεση μας». Ερωτηθείς αν του προταθεί να συμμετάσχει σε άλλη κυβέρνηση, ο Υπουργός απάντησε «αν ο ΔΗΣΥ δεν θέλει να συνεργαστεί με την αυτή τη κυβέρνηση, μπορώ να αποδεχτώ;».

Για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ερωτήθηκε ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο οποίος δήλωσε «θεωρήσαμε αναγκαίο να υπάρξει μια απάντηση για τις προκλητικές αναφορές του κ. Χριστοδουλίδη οι οποίες προσβάλλουν τα στελέχη της Κυβέρνησης και της παράταξης». Όσον αφορά στην απουσία του Υπουργού Γεωργίας Κώστα Καδή από την ανακοίνωση ο κ. Γεωργιάδης είπε πως δεν ανήκει στο χώρο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023