ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Στους «εορτασμούς» για τον βομβαρδισμό της Τυλληρίας ο Ακιντζί

Χίλιοι Τ/κ μεταβαίνουν στα Κόκκινα για την επέτειο των βομβαρδισμών

Newsroom K

Στα Κόκκινα βρίσκεται ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί για τις εκδηλώσεις που γίνονται με αφορμή την επέτειο των βομβαρδισμών της Τυλληρίας. Ο Ακιντζί έφτασε στην περιοχή με ελικόπτερο. Στο σημείο καταφθάνουν τόσο διά θαλάσσης όσο και με λεωφορεία περίπου χίλιοι Τουρκοκύπριοι. Η διέλευση των λεωφορείων, πενήντα τελικά στον αριθμό άρχισε με μικρή καθυστέρηση σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Τηλλυρίας Ανδρέα Καρό.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Καρός ανέφερε ότι αρχικά ο αριθμός των λεωφορείων ήταν 75 ωστόσο λόγω διαδικαστικών θεμάτων έπρεπε να περιοριστεί ο αριθμός τους. Πάντως στο σημείο του οδοφράγματος είχε προκληθεί ένταση με την τ/κ πλευρά να επιρρίπτει την ευθύνη στις αρχές της Δημοκρατίας.

Ήδη στην θαλάσσια περιοχή έχουν καταπλεύσει δύο επιβατικά, δύο σκάφη της ακτοφυλακής και έξι ιστιοφόρα, μέσω της Κερύνειας.

Η διέλευση συνεχίζεται κανονικά

Τριάντα δύο λεωφορεία με Τουρκοκύπριους και ένα ασθενοφόρο όχημα έχουν διέλθει μέχρι στιγμής από το οδόφραγμα του Λιμνίτη.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της Επιτροπής για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Ανδρέας Καρός, μέχρι στιγμής έχει διέλθει από το οδόφραγμα του Λιμνίτη η πρώτη φάλαγγα που αποτελείται από 15 λεωφορεία και ακολουθεί η δεύτερη φάλαγγα των άλλων 17 περίπου λεωφορείων για να παραστούν στους “εορτασμούς", που γίνονται κάθε χρόνο για την επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία, ενώ θα ακολουθήσει και τρίτη φάλαγγα λεωφορείων.

 

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση