ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:28
 

Θέτει χρονοδιάγραμμα σε Θεοχάρους ο Νικόλας

Μέχρι τα μέσα του μήνα θα πρέπει να απαντήσει αν κατέρχεται με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ ή όχι

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Στις αρχές Ιανουαρίου θα κλείσει αναμένεται να κλείσει το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, σύμφωνα με το τι συζητήθηκε στο εκτελεστικό γραφείο του κόμματος. Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ζήτησε από τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου να μην επεκταθεί γύρω από την ονοματολογία, από τη στιγμή μάλιστα που πήρε εξουσιοδότηση από τη γραμματεία να ξεκινήσει τις επαφές. Διαβεβαίωσε ωστόσο πως θα έχει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εκλογές.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως κατά τη συνεδρία, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ρωτήθηκε για το πού βρίσκονται οι συζητήσεις με την Ελένη Θεοχάρους. Όπως ανέφερε και στο παρελθόν η «Κ» ο ΔΗΚΟϊκός Πρόεδρος είχε ενημερώσει προ ημερών την γραμματεία του κόμματος πως η Ελένη Θεοχάρους συζητά το ενδεχόμενο συμπερίληψής της στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ. Τότε είχε πάρει εξουσιοδότηση από τη γραμματεία να συνεχίσει τις επαφές μαζί της βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Ήδη το επόμενο δεκαήμερο, αναμένεται να ζητήσει τελική απόφαση από την Ελένη Θεοχάρους ούτως ώστε να δει πώς θα κινηθεί. Η κα Θεοχάρους αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αφρική και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο στα μέσα του μήνα.

Αν και η ονοματολογία δεν έχει συζητηθεί, δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του Κώστα Μαυρίδη, του Αλέκου Τρυφωνίδη ενώ συζητείται και η υποψηφιότητα του Παύλου Μυλωνά. Στο κάδρο μπαίνει και το όνομα της Ιωάννας Συγκρασίτη όπως και αυτό του Ζααρία Κουλία.
Κατά τη διάρκεια του εκτελεστικού γραφείου, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενημέρωσε για τις επαφές του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τα αιτήματα του ΔΗΚΟ που ικανοποιήθηκαν στο κοινωνικό πακέτο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Παπαδόπουλος ρωτήθηκε για το πώς θα κινηθεί το κόμμα στους ημικρατικούς και το κατά πόσο υπήρξε συνεννόηση, με τον ΔΗΚΟϊκό Πρόεδρο να απαντά πως δεν έχει ερωτηθεί για το εν λόγω θέμα, αλλά αν θα συμπεριλάβει κόμματα της αντιπολίτευσης θα συμμετέχει στη διαδικασία συμπερίληψης ατόμων.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Ακιντζί: Το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε

«Μην τα μασάς ρε μεγάλε θα σου κόψει τον μισθό σου ο Ερντογκάν;»
Mitsos  |  13:36

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ περιμένει από όλα τα κράτη να σέβονται το διεθνές δίκαιο

«Ακόμη μια κοτούλα μίλησε. Έχεις κότσια κύριε, δείξε τα, αν όχι πήγαινα στο κοτέτσι σου!!! »
ΑΚΑ  |  08:53

Άρθρο Τσαβούσογλου στους NYT: Γιατί η Τουρκία πολεμά στη Συρία

«Για τον Τσαβούσογλου όσοι αντιτίθενται στα σχέδια της Τουρκίας είναι τρομοκράτες. Τώρα πρόσθεσαν στη ...»
ΑΚΑ  |  08:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X