ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποσύρεται η ταινία «Ετερος Εγώ»

Λόγω του μανιακού που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί στην Κηφισιά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην απόσυρση της ταινίας «Έτερος εγώ» προχωρά ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα λέγονται για σύνδεση της ταινιάς με τον μανιακό που επιτίθεται κατά οδηγών ταξί στην Κηφισιά.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σκηνοθέτη, ο φερόμενος ως δράστης ταιριάζει στην περιγραφή άντρα ο οποίος παρακολούθησε την ταινία την περασμένη εβδομάδα, και μάλιστα απηύθηνε ερώτηση στον σκηνοθέτη.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τσαφούλια:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του δολοφόνου του οδηγού ταξί στη Κηφισιά.

Την προηγούμενή εβδομάδα θεατές που παρακολούθησαν την προβολή της ταινίας σε κινηματόγραφο στην Αθήνα στις 7/2/2017 ενημέρωσαν, πως ένας άντρας που ταιριάζει με την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα για το φερόμενο ως δράστη, μου έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση στη συζήτησή που ακολούθησε με το κοινό μετά την προβολή της ταινίας.

Στα πλαίσια της έρευνας, με κάλεσαν να επιβεβαιώσω την πληροφορία που έλαβαν, και να παραδώσω ότι υλικό υπήρχε από την συγκεκριμένη εκδήλωση προκειμένου να συνδράμω στις έρευνες, αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκα, ευχόμενος ο άνθρωπος που έκανε την ερώτηση το βράδυ της 07ης Φεβρουαρίου να εμφανιστεί, προκειμένου να αποδειχθεί πως η σύνδεση του δράστη με την ταινία, είναι απλά μια τραγική σύμπτωση.

Υπό το φως λοιπόν των τελευταίων εξελίξεων, αποφάσισα να αποσύρω την ταινία από τους κινηματογράφους, όχι φυσικά διότι αναγνωρίζω κάποια σύνδεση της με το δράστη της Κηφισιάς, άλλωστε όπως δήλωσα η πραγματική ζωή και η μυθοπλασία είναι δυο δρόμοι παράλληλοι που δεν συναντιούνται ποτέ, αλλά προκειμένου να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις οι δικές μου και των συνεργατών μου στην προσπάθεια μας να συνδράμουμε στις έρευνες.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη που δείξατε στο «Έτερος Εγώ», λυπάμαι ειλικρινά που η δια μέσω της ταινίας επαφή μας διακόπτεται τόσο ξαφνικά και εύχομαι σε όλους σας υγεία και ότι καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής σας».

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση